Hedef Başarı Sınav Stresiyle Başa Çıkma PDF Oku

Hedef Başarı  Sınav Stresiyle Başa Çıkma PDF Oku

Hedef Başarı Sınav Stresiyle Başa Çıkma PDF oku, PDF kitap depomuzda, Prof. Dr. Bengi Semerci tarafından kaleme alınan Hedef Başarı Sınav Stresiyle Başa Çıkma isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 10.05.2021 dilinde ve Karton Kapak ebatında basılan ayrıca  9786051060798 sayfadan oluşan Hedef Başarı Sınav Stresiyle Başa Çıkma kitabı TÜRKÇE olarak yayınlanmıştır.  Hedef Başarı Sınav Stresiyle Başa Çıkma kitabını Gökhan Burhan numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Hedef Başarı Sınav Stresiyle Başa Çıkma PDF Oku.

Hedef Başarı Sınav Stresiyle Başa Çıkma PDF Oku

Yaşama başladığımızda anne-babalarımızın bizim için tespit ettiği hedefler mevcuttur. Sağlıklı olmamız, mutlu olmamız, başarılı olmamız, iyi bir evlilik yapmamız, çocuklarımızın olması bizler için seçtikleri en temel hedeflerdir. Bizleri yetiştirirken bu hedeflere ulaşmamız için ellerinden geleni yaparlar. Ama genelde kendimize hedef koymak ve onu başarmak hususunda eğitim vermeyi ihmal ederler.

Hedef koymayı öğrenmek yaşamımızdaki en mühim adımlardan biridir. Büyüdükçe hedef belirleme ve bu hedefe ulaşma, başarımızın anahtarı haline gelir. Okul sınavlarını, işe girme sınavları, onları iş yerine yükselme sınavları izler. Bunun yanı sıra yaşam sınavımız da sürmektedir.

Yaşamın başında doğru ve gerçekçi hedefler belirlerseniz, sınavlar kolaylaşır. Kaygılarınızla baş etmeyi öğrenirseniz performansınız artar. Hedef belirlemek yetmez. Hedefinizin gerçekçi olup olmadığını, ona nasıl ulaşacağınızı ve eriştiğinizı nasıl anlayacağınızı bilmeniz gerekir.

Hiçbir hedef son hedef olamaz. Çünkü yaşam devam eder. Her eriştiğiniz hedeften sonra hislerinizi kontrol edebilmelisiniz. Benzer biçimde sınav ve performans endişesı ile baş etmeyi de öğrenmek zorundasınız. Öğrenmelisiniz ki hedefe ulaşmak için yolunuzdaki engel kendiniz olmayasınız!

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama