Ölüme Üç Kala Uyandır Beni PDF Oku

02.05.2024
40
Ölüme Üç Kala Uyandır Beni PDF Oku

Ölüme Üç Kala Uyandır Beni PDF oku, PDF kitap depomuzda, Harun Özen tarafından kaleme alınan Ölüme Üç Kala Uyandır Beni isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 9786052027714 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatında basılan ayrıca  TÜRKÇE sayfadan oluşan Ölüme Üç Kala Uyandır Beni kitabı 392 olarak yayınlanmıştır.  Ölüme Üç Kala Uyandır Beni kitabını 26.11.2020 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Ölüme Üç Kala Uyandır Beni PDF Oku.

Ölüme Üç Kala Uyandır Beni PDF Oku

“Saçmalama Kudret” ve “Karton Kanatlı Melekler” adlı başarılı romanların yazarı Harun Özen’den heyecanla okuyacağınız yeni bir korku-gerilim eseri: “Ölüme Üç Kala Uyandır Beni”
 
Bu duvarın arkasında ne var, görebiliyor musun? Peki yanı başında duranı, nefesini kulağına üfleyeni, tenine sürtünüp geçeni hissedebiliyor musun? Dünyanın yalnızca gördüklerin, duydukların ve dokunduklarından ibaret olduğuna emin misin? Kolundaki saate, duvardaki takvime bakarak anlayabiliyor musun zamanın ne açıkladığini? Yaşadığın anın, evvelinde defalarca kez meydana geldiğinı, yarının ve dünün iç içe geçmiş labirentlerden oluştuğunu söyleseydim sana, bulunduğun yere bakıp yine de emin olabilir miydin zamanın mutlak gerçekliğinden? O zamanın bükülüp kırılabildiğini görebilseydin, yine de sapasağlam bağlarla tutunabilir miydin aklının çıkıntılarına? En eski masalın ve peşi sıra sürüklediği lanetin hâlâ aramızda dolaştığına tanıklık edebilseydin, yüzleşme cesareti gösterebilir miydin yaşamını çepeçevre saran karanlıkla? En büyük yalancı, ışığın bizzat kendisi mi? Cevabını bilmek istediğine emin misin? Belki önceden defalarca okudun bu kitabı, defalarca okuyacaksın belki de… Bu cümleleri kaç kez yazdım bilmiyorum, daha kaç kez yazacağımı da. Bozkırın üzerinde kadim ve titrek bir leke misali sırıtan o uzak köyde yaşananlara şahit olduktan sonra, yalnızca sen verebileceksin bu soruların cevabını. Başlayalım mı bir kez daha?..
PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama