Bill Gates Gibi Düşünmek PDF Oku

Bill Gates Gibi Düşünmek PDF Oku

Bill Gates Gibi Düşünmek PDF oku, PDF kitap depomuzda, Daniel Smith tarafından kaleme alınan Bill Gates Gibi Düşünmek isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 17.01.2017 dilinde ve 224 ebatında basılan ayrıca  How to Think Like Bill Gates sayfadan oluşan Bill Gates Gibi Düşünmek kitabı 9786052990506 olarak yayınlanmıştır.  Bill Gates Gibi Düşünmek kitabını Sevinç Seyla Tezcan numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Bill Gates Gibi Düşünmek PDF Oku.

Bill Gates Gibi Düşünmek PDF Oku

HARVARD’I TERK ETMİŞ BİR GENÇKEN DÜNYANIN EN ZENGİN ADAMI OLAN BILL GATES’İN KARİYER YOLUNU TAKİP EDİN VE BU DÂHİ İŞ ADAMI GİBİ DÜŞÜNMEYİ ÖĞRENİN. 
 
Gates, Microsoft’u 1975’te kurdu. Windows’un ilk versiyonu 1985’te meydana geldiğinda Gates’in şirketi dünyanın en başarılıları arasında çoktan yerini almıştı. Acımasızlığıyla ün salmış olan genç girişimci, yalnızca pazar için ürün geliştirmeyi bilmekle kalmıyor, bunun yanı sıra onu satmayı da çok iyi beceriyordu. Bu alandaki başarısı onu kırk yaşına gelmeden dünyanın en zengin insanı yaptı. Bugün Gates’in mirası, bilgisayarlarla her türlü etkileşimimizde görülebilir. Ama yakın günlerde Bill ve Melinda Gates Vakfı ile yaptığı çalışmalar, onu teknolojiye katkılarıyla olduğu kadar yoksulluğa karşı mücadelesiyle de hatırlayacağımızı gösteriyor. 
Dünyanın en ünlü IT dâhisinin felsefesini ve özenle geliştirilmiş becerilerini bir arada anlatan bu ilham verici kitap, sizi Bill Gates’in bilgisayar ve iş dünyasına eşsiz yaklaşımını keşfetmeye çağırıyor. Gates’i şekillendiren fikirlerin izini sürerek onun metotlarıni yaşamınızın her alanına nasıl uygulayabileceğinizi gözlemleyebilirsiniz. 
PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama