Yağmurun Elli Adı PDF Oku

03.05.2024
44
Yağmurun Elli Adı PDF Oku

Yağmurun Elli Adı PDF oku, PDF kitap depomuzda, Asha Lemmie tarafından kaleme alınan Yağmurun Elli Adı isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 03.05.2024 dilinde ve 436 ebatında basılan ayrıca  Fifty Words For Rain sayfadan oluşan Yağmurun Elli Adı kitabı 9786256611481 olarak yayınlanmıştır.  Yağmurun Elli Adı kitabını Şafak Tahmaz numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Yağmurun Elli Adı PDF Oku.

Yağmurun Elli Adı PDF Oku

“Sorgulama, savaşma, direnme!”
Sekiz yaşındaki Noriko’nun ilk dersi buydu… Annesinin yalnızca bu üç kelimeyle kendisini niçin terk ettiğini sorgulamak hakkı değildi. İmparatorluk malikânesinin tavan arasındaki seneler süren hapis yaşamına da karşı koyamazdı. Her günü eza ve cefa dolu bir hayata karşı hiçbir biçimde direnemezdi. Evli bir Japon aristokrat ile Afro–Amerikan asker sevgilisinin “gayrimeşru” çocuğu olan Noriko, yaşamı boyunca hep “öteki” olarak görülmüştü. Büyükannesi ve büyükbabası, Noriko’nun kraliyetin saygınlığına leke süreceğini düşünüyordu. Acımasız bir kararla torunlarını seneler boyu tavan arasında bir eşya gibi gizlemişlerdi. Noriko son derece itaatkârdı ve adı verilenlere harfiyen uyuyordu. Ta ki üvey kardeşi Akira’yı görene kadar… Akira ile kuvvetli bağlar kuran Noriko, senelerdır özlemini duyduğu yol arkadaşını bulmuştu. Noriko, malikânenin dışında özgürce aldığı ilk nefesin ardından savaşmaya karar verdi; belki de yaşamına mal olacak bir savaşa giriyordu… On senelera ve kıtalara yayılan Yağmurun Elli Adı, kuvvetli bağların ve özgürlüğün manasına dair göz kamaştırıcı bir destan.
 
“Asha Lemmie’nin ilk romanı Yağmurun Elli Adı’nı bir nefes gibi içime çektim…”
–The New York Times Book Review
 
“Kitaplara vakit ayırmayı severim ama bu hikâyeyi elimden bırakamadım. Gizem, hüzün ve maceralarla dolu Yağmurun Elli Adı uçup gidiyor ve uzun süre etkisinden kurtulmak olabilecek olmuyor… Bir arkadaşını kaybeden –veya daha güzeli, bir aile bulan– herkes bu güzel hikâyeye bayılacak.”
–Malala Yousafzai, Nobel Barış Ödüllü Aktivist
PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama