Kendi Ayak İzini Oluşturan Kadınlar PDF Oku

Kendi Ayak İzini Oluşturan Kadınlar PDF Oku

Kendi Ayak İzini Oluşturan Kadınlar PDF oku, PDF kitap depomuzda, Banu Özkan Tozluyurt tarafından kaleme alınan Kendi Ayak İzini Oluşturan Kadınlar isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 9786258400755 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatında basılan ayrıca  TÜRKÇE sayfadan oluşan Kendi Ayak İzini Oluşturan Kadınlar kitabı 160 olarak yayınlanmıştır.  Kendi Ayak İzini Oluşturan Kadınlar kitabını 14.10.2022 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Kendi Ayak İzini Oluşturan Kadınlar PDF Oku.

Kendi Ayak İzini Oluşturan Kadınlar PDF Oku

İçimizdeki cevherin farkına varalım
ve kabiliyetlerimizi
boşa sarf etmeyelim.
 
Banu Tozluyurt, Kendi Ayak İzini Oluşturan Kadınlar’da 24 kadının yaşamına odaklanıyor ve onların başarı hikâyelerini okura aktarıyor. Kitapta bulunan isimlerin kendi ayak izlerini oluştururken yürüdükleri yollardaki önüne geçer, karşılarına çıkan fırsatlar, hayatları boyunca edindikleri deneyimler, hedeflerine ulaştıklarında vardıkları sonuç ve zaferin her biri bir ders niteliğinde.  

Kendi Ayak İzini Oluşturan Kadınlar’da meşakkatli, büyük çıkmazların içinden direnerek, sabır ve inançla mücadele ederek başarıya ulaşan kadınların hayat hikâyelerinin herkese ilham bulunacağına inanıyoruz.

Banu Tozluyurt, yaşamının sorumluluğunu eline alan, psikolojik sermayesi kuvvetli; yılmaz, iyimser, umutlu ve öz yeterlik sahibi Feyzaların, Nazifelerin, Mervelerin, Özlemlerin ve daha nicelerinin başarılı yaşamına ışık tutuyor. Bu ışıktan ilham almanız ve umudunuzu yitirmemeniz dileğiyle…

 

PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama