Kırık Kalpler Oteli Kefaret PDF Oku

05.05.2024
41
Kırık Kalpler Oteli  Kefaret PDF Oku

Kırık Kalpler Oteli Kefaret PDF oku, PDF kitap depomuzda, Leyla Çelik tarafından kaleme alınan Kırık Kalpler Oteli Kefaret isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 9786052363225 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatında basılan ayrıca  TÜRKÇE sayfadan oluşan Kırık Kalpler Oteli Kefaret kitabı 352 olarak yayınlanmıştır.  Kırık Kalpler Oteli Kefaret kitabını 27.06.2019 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Kırık Kalpler Oteli Kefaret PDF Oku.

Kırık Kalpler Oteli Kefaret PDF Oku

Kocasının bir suikastta kurban gitmesiyle yaşamı altüst olan Serra, olaylardan dili tutulan beş yaşındaki oğluyla birlikte büyük bir suç örgütünden kaçarken bulur kendini…
Kırık Kalpler Oteli; sahibinin, çalışanlarının ve konuklarının, kısacası farklı nedenlerden dolayı hayatları sekteye uğramış bireylerin yeniden başlama noktasıydı.
Leylâ Çelik bu kez hikâyelerden hikâyeler oluşturup okuyana parçadan bütüne giden bir bilmece sunuyor. Polisiye romanlardan farklı olarak bu kitapta hayata ve insana dair bir çok resim, okuyanın karşısına çıkarken, okuyanı da kendinden bir parçaya dönüştürüyor.
Leylâ Çelik’in usta kaleminden çıkan bu roman, Kırık Kalpler Oteli ile İstanbul arasında geçen hikâyelerle sizi uzun bir süre etkisinde kalacağınız kurguveyavet ediyor.
“Bulmak işi aramaktan bilgelik ise bilduğunu anlamaktan geçer.”
PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama