Altıncı Engel PDF Oku

05.05.2024
42
Altıncı Engel PDF Oku

Altıncı Engel PDF oku, PDF kitap depomuzda, Cem Tan tarafından kaleme alınan Altıncı Engel isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 9786052048627 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatında basılan ayrıca  TÜRKÇE sayfadan oluşan Altıncı Engel kitabı 320 olarak yayınlanmıştır.  Altıncı Engel kitabını 24.10.2018 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Altıncı Engel PDF Oku.

Altıncı Engel PDF Oku

Bir şey var içinde, kurtulmaya çalıştığın, beğenmediğin, tanımsız, yabancı bir varlık. Bozmuş seni, karalamış, potansiyelini göstermene fırsat vermemiş, alıkoymuş.
Onu istemiyorsun. Kendi etini istemediğini, hayattan vazgeçtiğini bilmiyorsun. O karanlığın sen olduğunu bilmiyorsun.
 
Altıncı Engel bu izlek üzerinde ilerliyor.
Esrarengiz bir kitapla yaşamının en büyük depremini yaşayan Fidan, içine düştüğü karabasandan kurtulmaya çalışıyor. Lakin bir şamanın bilgeliğiyle, ışık görmemiş derinliklere inmekten başka seçeneği yok.
Orada geçmişinin haycihazlarıni, ailesini, yuvasını bulacak.
Karanlık yanını, kendisini bulacak.
 
Kitaptan;
“Sana o unuttuğun oluşu buldurmaya geldim. Yolu göstermeye geldim. Bil ki, unutmak için harcadığın zamandan daha çok acı geçecek üzerinden. Hatırlarken, önceden hiç yılmadığın kadar yılacaksın. Kaçacaksın. Yeniden denemek için cesur ol. Kendini unuttukça hızlanıp, hatırladıkça yavaşlayacak zaman. Kim olduğunu böylece anlayacaksın.”
 
Fidan: “Elimdeki kitapla benzeşiyorduk. İkimizin de en karanlık yanı içimizdeki hikâyelerdi. İkimizin de zamanı kendine yetmiyordu. Elimde olmadan kitaba uydum, onun gibi davrandım. Kendi zamanımı genişletmeye, mitolojik hikâyeler kadar eskiye gitmeye başladım. On senelerı aşıp bin senelera, oradan yaratılışa uzandım. Esrarlı mitolojik metinlerin şifrelerini kendimi çözmek için kullandım.”
PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama