Delilik ve Aşk PDF Oku

06.05.2024
51
Delilik ve Aşk PDF Oku

Delilik ve Aşk PDF oku, PDF kitap depomuzda, Deniz Çantay tarafından kaleme alınan Delilik ve Aşk isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 9786051910970 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatında basılan ayrıca  TÜRKÇE sayfadan oluşan Delilik ve Aşk kitabı 102 olarak yayınlanmıştır.  Delilik ve Aşk kitabını 05.08.2019 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Delilik ve Aşk PDF Oku.

Delilik ve Aşk PDF Oku

Delilik nedir? Bir tür kendini bilememe durumu mu? Bütün toplumsal kaidelerin, ahlak değerlerinin dışına çıkıp içinden geldiği gibi davranmak, ağzına geleni saymak ve yine de bu yaptıklarından sorumlu tutulmama lüksüne sahip olmak mı? Toplumun ‘normal’ kabul ettiği tarza aykırı bir yaşam sürmek mi? Yoksa hepsi mi? Peki ya aşk nedir? Beynin sürekli olarak bir mutluluk hali içinde dopamin ve serotonin salgılayıp karar mekanizmasını çökertmesi, insanın gözünü tamamen kör etmesi mi? Ne olursa olsun asla ‘onsuz’ yapamama hali mi? Birini kendinden bile çok sevebilmek mi? Senin için hiç mücadele etmeyip başkasıyla evlenerek kendi yaşamına dalıp gitmiş bir adamı/kadını ömür boyu inatla sevip bekleyebilmek mi? Onun uğruna her şeyini, herkesi ve hatta akli dengeni bile yitirmeyi göze alabilmek mi? Kısa olaraksı aşk dediğimiz de bir nevi delilik mi?
 “Ben ise kurtarmak isterken dile getirdiğim bir yalan ile öldürmüştüm sevdiğimi. Ne dalkavukça sözler, ne bir bakış, ne öpücük ne de bıçak darbeleri…Ucuz, ama onsuz kalıp acı çekmeyi göze alabilecek kadar onun iyiliğini düşünüp tamamen iyi niyetle ve beceriksizce söylenmiş, sonunun böyle bulunacağı asla tahmin edilememiş bir yalanla”.
 “Sevgili Sadık, aşkımızın en güzel ispatı olan kızımıza hamile kaldığım şehirdeyim. Onu çok sevdiğimiz bu şehirde büyütmeye karar verdim. Bu fotoğrafı Kaleiçi’nde kiraladığım eski evin bodrumundaki evrakların arasında buldum. Senin minarelerine hayran olduğun cami olduğunu fark edince de sana yollamaya karar verdim. Gelecek olursan, biz artık buradayız, Edirne’deyiz. Sevgiler…Edeltrud Weißman (Keşke soyadım ‘Kräftig’ yani Güçlü olabilseydi).”
PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama