Yitik Düşler Kitabı PDF Oku

06.05.2024
41
Yitik Düşler Kitabı PDF Oku

Yitik Düşler Kitabı PDF oku, PDF kitap depomuzda, Süleyman Kılıç tarafından kaleme alınan Yitik Düşler Kitabı isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 9786058086494 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatında basılan ayrıca  TÜRKÇE sayfadan oluşan Yitik Düşler Kitabı kitabı 96 olarak yayınlanmıştır.  Yitik Düşler Kitabı kitabını 22.11.2019 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Yitik Düşler Kitabı PDF Oku.

Yitik Düşler Kitabı PDF Oku

Süleyman Kılıç, yaşamının hemen hepsinı memleketi olan Isparta İlinin Sütçüler İlçesine bağlı Gümü Köyü’nde duvar ustalığı yaparak geçirdi. Hoş sohbeti ile tanınan ve ikisi kız, sekiz çocuk babası olan Süleyman Kılıç, etrafında edebiyata olan düşkünlüğü ile de bilinirdi.
İlkokul mezunu olmasına rağmen yaşadığı köyde, hemen herkes tarafından düşüncesi önemsenen, vakur duruşuyla herkese yol gösteren ve en mühimsi de ‘çocukla çocuk’ olmayı başarabilen ender insanlardan biriydi.
Bu eser, merhum Süleyman Kılıç’ın, özel yaşamının mühim bir kısmını ayırdığı şiirlerinin bir bölümünden oluşturulmuştur.
PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama