Nerede Hata Yapıyoruz? Hayatın Holistik Açıdan Yorumlanması (Cd Ekli) PDF Oku

Nerede Hata Yapıyoruz?  Hayatın Holistik Açıdan Yorumlanması (Cd Ekli) PDF Oku

Nerede Hata Yapıyoruz? Hayatın Holistik Açıdan Yorumlanması (Cd Ekli) PDF oku, PDF kitap depomuzda, Aydın Arıtan Bihin Edige tarafından kaleme alınan Nerede Hata Yapıyoruz? Hayatın Holistik Açıdan Yorumlanması (Cd Ekli) isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 01.11.2009 dilinde ve Karton Kapak ebatında basılan ayrıca  9789756060797 sayfadan oluşan Nerede Hata Yapıyoruz? Hayatın Holistik Açıdan Yorumlanması (Cd Ekli) kitabı TÜRKÇE olarak yayınlanmıştır.  Nerede Hata Yapıyoruz? Hayatın Holistik Açıdan Yorumlanması (Cd Ekli) kitabını Selma Türhan numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Nerede Hata Yapıyoruz? Hayatın Holistik Açıdan Yorumlanması (Cd Ekli) PDF Oku.

Nerede Hata Yapıyoruz? Hayatın Holistik Açıdan Yorumlanması (Cd Ekli) PDF Oku

Holistik düşünmeyi, yaşamın içindeki poblemlerin çözümünde bir anahtar gibi kullanma düşüncesi, 2009 Yılı içinde “Evrensel Pusula: Biz Nerede Hata Yapıyoruz” adlı televizyon programında seyircilerle buluştu.

Bu düşünceyi daha fazla insanla paylaşma arzusu neticesinde yayına bir araya getirilen “Nerede Hata Yapıyoruz?” 21. Yüzyıl’ın neticesinde “örnek insan tipinin” nasıl olması gerektiğinin ipuçlarını verirken, bilimin, geldiği son seviyede bizlere hangi kapıları açtığını ve neler anlatıp söylemek istediğini de ortaya koyuyor.

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama