Evliliği Kolay Mı Sandın? PDF Oku

Evliliği Kolay Mı Sandın? PDF Oku

Evliliği Kolay Mı Sandın? PDF oku, PDF kitap depomuzda, Mehmet Yaşar tarafından kaleme alınan Evliliği Kolay Mı Sandın? isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 9786057045195 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatında basılan ayrıca  TÜRKÇE sayfadan oluşan Evliliği Kolay Mı Sandın? kitabı 96 olarak yayınlanmıştır.  Evliliği Kolay Mı Sandın? kitabını 10.07.2021 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Evliliği Kolay Mı Sandın? PDF Oku.

Evliliği Kolay Mı Sandın? PDF Oku

İnsan sosyal bir varlıktır. Kendi varlığını somutlaştırmak için diğer insanlarla yakın dostluklar ve ilişkiler kurar. İlişkiler aracılığıyla kişi “birey” olmanın farkındalığını yaşar. Karşısındaki kişi tarafından kabul gördüğünü hissetmek, özgüveninin artmasına neden olmaktadır. Bir başkası ile yakınlık kuramayan insanın içinde bir şeyler eksik kalır. İlişki, insanın tamamlayıcı yönlerinden biridir.
İnsan bu ihtiyacına binaen evlilik yapmaktadır. Evlilik insanlık tarihi kadar eski bir kurumdur. Bu kadar eski olmasına rağmen evlilikte bir çok sorunla karşılaşılabilmektedir. Genel olarak insan davranışlarından oluşan evliliği daha düzenli ve daha iyi bir hale getirmek için neler yapılmalıdır? Davranışlarımız, kararlarımız ne yönde olursa sağlıklı bir evliliğe kavuşmuş oluruz?
Topluma katılacak olan yeni insanlar da genelde ailede yetişmektedir. Çocuklar ve gençlerin de ruhen ve bedenen sağlıklı olabilmesi için burada aile kurumuna görev düşmektedir.
 
PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama