Aşk Yolculuğu PDF Oku

09.05.2024
37
Aşk Yolculuğu PDF Oku

Aşk Yolculuğu PDF oku, PDF kitap depomuzda, Erol Kasırga tarafından kaleme alınan Aşk Yolculuğu isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 9786055416287 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatında basılan ayrıca  TÜRKÇE sayfadan oluşan Aşk Yolculuğu kitabı 344 olarak yayınlanmıştır.  Aşk Yolculuğu kitabını 08.12.2021 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Aşk Yolculuğu PDF Oku.

Aşk Yolculuğu PDF Oku

Sokağın köşesindeki kitapçıda onu ilk gördüğümde, önceden hiç hissetmediğim bambaşka bir duygu birdenbire ruhuma girmiş, bedenimde enteresan bir titreme olmuştu.
Göz göze sıra geldiğinde, ansızın bir ışık sıkılmıştı adeta üstüme. Hiç bir yere kıpırdayamamıştım. Derin bakışları bakışlarımda eriyip ruhumu esir almış, yüreğim güz aylarında hafif bir rüzgârı bekleyen sararmış bir yaprak gibi titreyip durmuştu.

Aklıma zifiri bir karanlık çökmüş, hayat adeta bulanık bir rüyaya dönüşmüştü. O an, kitapçı dükkânının içindeki her şey bulunduğu halden çıkıp başka bir hale girmişti adeta.
Bir an, bana dükkânın tozlu havasında parıltılı bir şey uçuyormuş da, içeriye gözleri kamaştıran bir ışık saçıyormuş gibi gelmişti ve sonra her şeyin rengi değişmiş, kitaplar beyaz, raflar beyaz, toz ve mürekkep kokusu beyaz oluvermişti adeta.

O esrarlı beyazlığın içinde bir an nereye bakacağımı bilemeden, gözlerine bakıp karmakarışık hayallerin içinde kaybolmaktan korkarak, çaresizce dükkânın içindeki büyülü sessizliğe dönüp bakmıştım.

Ama kara gözlerini gözlerime dikip bambaşka bir bakışla baktığını, ardından da bana doğru ağır ağır yaklaştığını görünce, ürpermiştim. Bacaklarım titremiş, hafifçe dönüp ürkek ürkek gözlerine bakmıştım.

İşte o an gördüm gözlerindeki o enteresan pırıltıyı. O an gördüm, ufak bir çocuğun çaresiz, kederli bakışına benzer ürkek bakışlarını.

İşte o an, olanlar olmuştu: Bir aşk kıvılcımı düşmüştü yüreğime. Ürkek ruhumda yavru bir kuş kanat çırpmış, bakışlarım bakışları olmuştu: O bakışın içinde yolumu kaybetmiştim.

O andan ibu yana hikâyemin yalnızca benim hikâyem olmadığını anlamıştım ama o an hiç kimse duymadı sessiz çığlığımı.
“Maria”

PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama