Sana Gelirken PDF Oku

09.05.2024
37
Sana Gelirken PDF Oku

Sana Gelirken PDF oku, PDF kitap depomuzda, Aydın Batur tarafından kaleme alınan Sana Gelirken isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 9786053425687 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatında basılan ayrıca  TÜRKÇE sayfadan oluşan Sana Gelirken kitabı 254 olarak yayınlanmıştır.  Sana Gelirken kitabını 09.12.2020 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Sana Gelirken PDF Oku.

Sana Gelirken PDF Oku

Bir Gece Toplantısı ve Kırmızı Enek yazarından sıkı, değişik bir aşk romanı: Sana Gelirken
 
Dudağının kenarında acı bir gülümseme belirdi. Arkadaşlıkları, en azından onun adına, hiç bitmemişti. Varlığından, ne yaptığından haberi olmasa, adını anmasa da, kalbinin uzak, mutena bir köşesinde o hep vardı.
Bazı zaman mavi FeKa minibüsü görürdü gökyüzünde. Beyaz bulutların içinden bir kuğu gibi süzülerek gelir, önünde dururdu. Kapıyı açar, Sezai’nin yeşile çalan gözlerinin çekingen tarassutunda yerine otururdu. Bazı zaman bir şarkı çalardı eskilerden, yarım kalan bir aşk, film şeridi gibi gözlerinin önünden saniyede geçerdi. Öfke tortulu bir hüznü derinden yaşar, ama adını koymazdı. Hüzün, hüzündü yalnızca.
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama