Musıcablog PDF oku indir

04.02.2024
56
Musıcablog PDF oku indir

Musıcablog PDF oku indir, PDF kitap depomuzda, Rune tarafından kaleme alınan Musıcablog isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 9786253683511 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatında basılan ayrıca  TÜRKÇE sayfadan oluşan Musıcablog kitabı 192 olarak yayınlanmıştır.  Musıcablog kitabını 24.10.2023 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Musıcablog PDF Oku.

Musıcablog PDF Oku

Bu kitap; hayata dair kişisel tecrübelerimi müzik eşliğinde lirik bir anlatımda aktardığım bir güncedir. Bu, bir nevi kendimi tanıma yolundaki yaşanmışlıkların bir harmanıdır. Her bir yazıyı yazarken, yazıların içinde paylaşımı yaptığım müzikleri defalarca kez dinlendim ve müziğin beni götürdüğü duyguların inişleri, çıkışları ile hislerimi yoğurarak kaleme aldım. Müziğe yan bakmadım, müziğin tam da içinde oldum. Müzik oldum. Bundan dolayı de kitabım “Musicablog” adıyla ismini buldu.
 
“Zamanın akışına aldanmak yerine anın dondurulmuş güzelliğini yaşa doya doya, sonsuzlukta… Kendine çizdiğin yollarda yürümeyi bırak artık. Yolun sonunda bir şey yok ulaşılacak, bir yer yok gidecek. Yer ve zaman, senin kendine tutsaklığın… Tutsaklığın kapıları açıldı ve sessizlik, müziğin ölümüyle beden buldu.”
 
“O hâlde gel içeri… Gel ve sevgini ver. Korkma, onu senden almayacağım. Sadece bir süreliğine onu anda serbest bırakacağım.”
 
 “Müziğin içinde, müziğin dışında bir ben… Bensiz senle el ele… Uçurumun kenarında, yaşamın kıyısında… Yanı başında işte… Var olanla olamayanın arasında bir yerlerdeyiz. Var mıyız? Yok muyuz? Boş versene, hepsinden öte olmuşuz!
PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama