Hakan Günday «Kinyas ve Kayra PDF Oku»

05.02.2024
87
Hakan Günday «Kinyas ve Kayra PDF Oku»

Hakan Günday Kinyas ve Kayra PDF Oku, PDF kitap depomuzda, Hakan Günday Kinyas ve Kayra tarafından kaleme alınan Hakan Günday Kinyas ve Kayra isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık.

Hakan Günday Kinyas ve Kayra PDF Oku

Hakan Günday «Kinyas ve Kayra» pdf indirYazar(lar) Hakan Günday
Kategori(ler) Edebiyat, Roman
Yıl 2022
Sayfa 531

OKU KITAP INDIR

Kinyas ve Kayra kitabı için yayına giren açıklama ve basıl bülteni

“Hiç uykum yok. Hiç uyuyamıyorum. Domuz gibi içiyorum. Ama gözlerimi kapalı bile tutamıyorum. Sabaha beş saat var. Annemi düşünüyorum. Nerededir şimdi? Aynada kendime bakıyorum arada bir. Ve tek kelime etmesem bile vücudum yaşadıklarımı, hayattan ne anladığımı anlatmaya yetiyor. Sağ omzuma kendi çizdiğim kelebek, beğenmediğim için üzerine attığım çarpı işareti ve altında aynı kelebeğin bir Japon tarafından çok daha iyi işlenmişi. Sol dirseğimin iki parmak yukarısındaki kurşun yarası. Bileklerimdeki otuz dört dikiş. Medeniyeti bir aralar, herkes gibi yaladığımı ispatlayan apandist cerrahi operasyonumın izi. Ve sırtımı çok, bi hayli hızlı yaşlandım! Lakin hayattayım.
Kayra, bir gün bana ‘Mutsuzluğuna hiçbir çare aramıyorsun’ demişti.”


Hakan Günday Kinyas ve Kayra kitabını PDFdeposu.net sitemizden ücretsiz türkçe tam metin PDF|MOBI|EPUB indir yahut online e-kitap pdf oku. E-kitap Android telefon (Android), iPhone, PC (bilgisayar) yahut iPad için uygundur.

Yetişkinler ve çocuklar için geniş bir kitap, roman ve diğer türlerden eser koleksiyonumuz var. Okumaya başlamadan önce, kitabın özetini ve incelemesini ve ayrıca diğer kullanıcıların incelemelerini okumanızı öneririz. Alıntılar, ek açıklamayı tamamlayarak kitabın ne ile ilgili olduğunu daha iyi anlamanıza yol gösterecektır. Özet ve bir araya getirdiğimız kitap ile ilgili ne düşündüğünüzü yorumlarda bizimle paylaşın!

Hakan Günday Kinyas ve Kayra ücretsiz PDF E-kitap indir

PDF

Hakan Günday Kinyas ve Kayra online kitap pdf türkçe oku

Publish PDF flipbooks online
PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama