Umut Ağacı PDF oku indir

06.02.2024
71
Umut Ağacı PDF oku indir

Umut Ağacı PDF oku indir, PDF kitap depomuzda, Selin Akınç tarafından kaleme alınan Umut Ağacı isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 9789754496215 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatında basılan ayrıca  TÜRKÇE sayfadan oluşan Umut Ağacı kitabı 108 olarak yayınlanmıştır.  Umut Ağacı kitabını 18.01.2024 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Umut Ağacı PDF Oku.

Umut Ağacı PDF Oku

Geçmişle hesaplaşmak, geçmişe tutsak olmak veya bunları yüklenmeden umuda ve hayata bir şans vermek ikisinin de emsallarinin bulunduğu bu kitapta adeta yaşayarak deneyimleniyor. Farkında olmadan yaşadıklarımızın ruhumuzu esir alışına tanık oluyoruz.
Sırlarla dolu öykülerinin iniş ve çıkışlarında çoğu zaman kendi ruh dünyamızın yansıması ve mücadeleleriyle de karşılaşmak olabilecek. Anne kız arasındaki çatışmalar ve aynı yerden yaralı iki gencin yaralarını sarmak için mücadelesi, heyecan ve merakla dolu yolculukları… Okurken öte yandan yaşanan gerçekler karşısında çok şaşıracak, öte yandan da umuda sımsıkı sarılacaksınız.
Genç ve umutlu gözlerle hayatta bakan, uzun zaman boyunca sevgisizlikle savaşan fakat kendini ve yaşamı sevmekten hiç vazgeçmeyerek belirsizlikler içinde boğulsa da iyi ve güzel olanı arayan Zehra, sonunda öğrendiği sırlarla yaşamının rotasını belirleyecektir.

Bu kitap; yaşamımızın sıradan, renksiz bir manzara olduğunu düşünürken bu silik, mutsuz yaşama neden olan belirsizlikleri çözerek, yargılayarak en ağır cezaya mahkûm ettiğimiz ruhumuza şefkatle sarılıp yaşamı renkli bir manzaraya dönüştürmek için büyülü bir yolculuğa çıkaracaktır.

PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama