Rosie Danan «Ev arkadaşı PDF Oku»

06.02.2024
138
Rosie Danan «Ev arkadaşı PDF Oku»

Rosie Danan Ev arkadaşı PDF Oku, PDF kitap depomuzda, Rosie Danan Ev arkadaşı tarafından kaleme alınan Rosie Danan Ev arkadaşı isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık.

Rosie Danan Ev arkadaşı PDF Oku

Rosie Danan «Ev arkadaşı» pdf indirYazar(lar) Rosie Danan
Kategori(ler) Roman
Yıl 2023
Sayfa 352

OKU KITAP INDIR

Ev arkadaşı kitabı için yayına giren açıklama ve basıl bülteni

“KURALLAR:
Kendi bulaşığını yıka.
Banyoya girmeden önce kapıya üç kere vur.
Ev arkadaşını internette araştırma.

Wheaton’lar, Doğu Yakası sosyetesinde dürtülerini kontrol
edememeleriyle bilinirlerdi. Lakin kızları Clara, onlardan tamamen farklıydı. Clara tam bir sosyetikti; aşırı başarılı, görgülü ve tahmin edilebilirdi. Gelgelelim her Wheaton’ın olduğu gibi onun da zayıf bir noktası vardı. Çocukluk aşkı onu ülkenin öteki ucuna taşınması için davet ettiğinde, bu teklif Clara’nın karşı koyamayacağı kadar iyi ama bir o kadar da gerçek dışıydı.

Son anda yapılan ufak çaplı ve Clara’nın tamamen bihaber olduğu plan değişikliğiyle, sosyetik güzelimiz kendini bir anda hiç tanımadığı biriyle ev arkadaşı olmuşken buldu. Bu kişi, etrafında rahat olabileceğiniz kadar anlayışlı ve göz acıtacak kadar yakışıklı olan Josh Darling’di. Bir yaz boyunca yalnızca ev arkadaşı olarak kalabilmeleri, Clara’nın Josh Darling’i internette aratmasıyla sarsıldı.

Josh’ın ününü öğrenen Clara, onunla birlikte yaşamanın ailesi için büyük bir skandal olabileceğinin farkındaydı.
Darling’in profesyonel becerileri, kadınların hor görülen isteklerinin mücadelesini kendi ellerine alması için Clara’ya ilham verdi. Birçok hususta farklı görüşleri olmasına rağmen ikisi de kadınların sekste daha iyisini hak ettikleri hususunda hemfikirlerdi. Yapmaya karar verdikleri şey, ikisinin de yaşamını değiştirecek ve eğer şanslılarsa başkalarının da şanslı olmasına yol gösterecektı.


Rosie Danan Ev arkadaşı kitabını PDFdeposu.net sitemizden ücretsiz türkçe tam metin PDF|MOBI|EPUB indir yahut online e-kitap pdf oku. E-kitap Android telefon (Android), iPhone, PC (bilgisayar) yahut iPad için uygundur.

Yetişkinler ve çocuklar için geniş bir kitap, roman ve diğer türlerden eser koleksiyonumuz var. Okumaya başlamadan önce, kitabın özetini ve incelemesini ve ayrıca diğer kullanıcıların incelemelerini okumanızı öneririz. Alıntılar, ek açıklamayı tamamlayarak kitabın ne ile ilgili olduğunu daha iyi anlamanıza yol gösterecektır. Özet ve bir araya getirdiğimız kitap ile ilgili ne düşündüğünüzü yorumlarda bizimle paylaşın!

Rosie Danan Ev arkadaşı ücretsiz PDF E-kitap indir

PDF

Rosie Danan Ev arkadaşı online kitap pdf türkçe oku

Publish PDF flipbooks online
PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama