Güzelin Serzenişi PDF indir

28.10.2023
113
Güzelin Serzenişi PDF indir

Güzelin Serzenişi PDF indir, PDF kitap depomuzda, Hatice Ebrar Akbulut tarafından kaleme alınan Güzelin Serzenişi isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. TÜRKÇE dilinde ve 12 x 19.5 cm ebatında basılan ayrıca  176 sayfadan oluşan Güzelin Serzenişi kitabı Karton Kapak olarak yayınlanmıştır.  Güzelin Serzenişi kitabını 9786257608961 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Güzelin Serzenişi PDF Oku.

Güzelin Serzenişi PDF indir

“Yol, istikâmet üzere olmalıdır. İstikâmet yolcunun yönelişi, merakı, niyeti, iyilik üzere sebatı, güzeli aramadaki ısrarıdır. Güzergâh yola aittir, onu çizemeyiz. İstikametse bize aittir, onu geliştirdiğimiz ölçüde yaşamımıza şekil verir. Bazı zaman çizgimiz ve yürüyüşümüz gayet seyrinde de olsa bazı üzücü durumlarla sınanırız. Her ne yaşıyorsak kişiliğimizin kuvvet bulması içindir. Güzel, yaşadığı hiçbir şeyin tevekkeli, boşuna ve öylesine olmadığının farkındadır.”
 
 
“Yolun sınırları mevcuttur. Yürümenin sınırları yoktur. İnsan yürümeyi bıraktığı anda yolun sınırlarına gelmiş olur. Okur, kitabı okumayı ve anlamayı bıraktığı yerde sınıra gelir, yürüyüşünü durdurur. Arayan yoldadır. Okuyan yürür, yürüyen okur. Kendini dar bir alana mahkûm eden, kendine yeten insan ne kitaba ihtiyaç duyar ne yola.”
 
“Güzeli anlamayan insana, gül bahçesi verilse onu tarumar eder. Bülbül emanet edilse onu perişan eder. Kabahat Yusuf ’un güzelliğinde değil, güzelliği sebebiyle ona zulmedenlerdedir. İnsanın değer yargısı, anlama ve algılama kabiliyeti, iyiyi kötüden tefrik etme marifeti hangi düzeydeyse güzelliğe bakışı ve düşüncesi de o nispette isabetlidir.”

Güzelin Serzenişi Kitap Özeti

PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama