Komiser Muharrem Baltalı Hano’nun Peşinde PDF indir

28.10.2023
107
Komiser Muharrem Baltalı Hano’nun Peşinde PDF indir

Komiser Muharrem Baltalı Hano’nun Peşinde PDF indir, PDF kitap depomuzda, Mehmet Işık tarafından kaleme alınan Komiser Muharrem Baltalı Hano’nun Peşinde isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. TÜRKÇE dilinde ve 13.5 x 21 cm ebatında basılan ayrıca  336 sayfadan oluşan Komiser Muharrem Baltalı Hano’nun Peşinde kitabı Karton Kapak olarak yayınlanmıştır.  Komiser Muharrem Baltalı Hano’nun Peşinde kitabını 9786057466433 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Komiser Muharrem Baltalı Hano’nun Peşinde PDF Oku.

Komiser Muharrem Baltalı Hano’nun Peşinde PDF indir

Yazar Mehmet Işık, tarihin tozlu raflarında yer edinen iki hikâyeyi “Komiser Muharrem Baltalı Hano’nun Peşinde” adlı romanında ele aldı.
Işık, kitabında iki kahramanın akıllara kazınan birbirlerinden farklı mazilerini bambaşka bir boyuta taşıyor.
Farklı bir perspektif ile kaleme alınan kitap, bir annenin zorluklardan “nasıl kuvvetli” çıkabileceğini ve imkansızlıkları “ne kadar inançlı” bir biçimde alt edebileceğini okuyucular ile paylaşıyor.
“Komiser Muharrem Baltalı Hano’nun Peşinde” romanında her hamlesini titiz bir biçimde kurgulayan iki kişiliğin, birbirlerine yaptıkları usta işi akıl oyunlarını heyecan ile okuyacaksınız.

Komiser Muharrem Baltalı Hano’nun Peşinde Kitap Özeti

PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama