Büyük Hun Hakanı Mete Han PDF oku indir

08.02.2024
74
Büyük Hun Hakanı Mete Han PDF oku indir

Büyük Hun Hakanı Mete Han PDF oku indir, PDF kitap depomuzda, Ahmet Haldun Terzioğlu tarafından kaleme alınan Büyük Hun Hakanı Mete Han isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 9786256900318 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatında basılan ayrıca  TÜRKÇE sayfadan oluşan Büyük Hun Hakanı Mete Han kitabı 620 olarak yayınlanmıştır.  Büyük Hun Hakanı Mete Han kitabını 09.11.2023 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Büyük Hun Hakanı Mete Han PDF Oku.

Büyük Hun Hakanı Mete Han PDF Oku

“Hunlar Gök’ün gururlu çocuklarıdır!”
Hunlardan söz ederken böyle yazmaktadır Çin tarih kayıtları.
 
Mete Han, “Gök’ün gururlu çocuklarını” yüksek ülkülere taşıyan, onlara “Acuna egemen olma” düşüncesini aşılayan hakandır. “Tam yirmi altı devlet aldım! Yirmi altı budun üzerine han oldum!” diyerek belirtmiştir bu düşüncesini.
 
“Bütün yay çeken budunları Hun yaptım!” diyerek birleştirici bir Türk milliyetçiliğinin ilk tanımını yapmış, TURAN’ı gerçekleştirmiştir.
 
Büyük Hun İmparatorluğunu kuran Hun Hakanı Mete Han’ın görkemli yaşamını anlatan, tamamen tarihi gerçeklere dayanılarak yazılmış bu roman, Ulu Türk tarihinin çok mühim bir dönemine ışık tutmaktadır.
PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama