Ferda-yı Garam (Cep Boy) Aşkın Yarını (Tam Metin) PDF oku indir

08.02.2024
74
Ferda-yı Garam (Cep Boy)  Aşkın Yarını (Tam Metin) PDF oku indir

Ferda-yı Garam (Cep Boy) Aşkın Yarını (Tam Metin) PDF oku indir, PDF kitap depomuzda, Mehmed Rauf tarafından kaleme alınan Ferda-yı Garam (Cep Boy) Aşkın Yarını (Tam Metin) isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 25.10.2019 dilinde ve Karton Kapak ebatında basılan ayrıca  9786057738929 sayfadan oluşan Ferda-yı Garam (Cep Boy) Aşkın Yarını (Tam Metin) kitabı TÜRKÇE olarak yayınlanmıştır.  Ferda-yı Garam (Cep Boy) Aşkın Yarını (Tam Metin) kitabını Muhammed Mustafa Albayrak numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Ferda-yı Garam (Cep Boy) Aşkın Yarını (Tam Metin) PDF Oku.

Ferda-yı Garam (Cep Boy) Aşkın Yarını (Tam Metin) PDF Oku

Çocukluk senelerını birbirleriyle kavga ederek geçiren Sermet ve Macit, bu kavgaların tek nedeninin karşılıklı duydukları aşk ve kıskançlık yüzünden olduğunu gençlik senelerının ilk zamanlarında anlarlar. Hüzünlü ve tutku dolu bu aşkı hayallerinde yaşayan iki genç, birbirlerine duygularını açıkladıkleri anda kavuşma ve yaşamları boyuncan vazgeçme arasındaki o ince sessizliğin karanlığında, Ferda-yı Garam endişeleriyle kaybolurlar.
 
Mehmet Rauf, edebiyatımızda ilk psikolojik roman olma özelliği taşıyan Eylül’de olduğu gibi bu romanında da karakterlerin duygusal tahlillerine ayrıntılı olarak yer verir. Servet-i Fünûn edebiyatının mühim isimlerinden Mehmet Rauf’un bu eseri, yayımlandığı 1913 senesinden bu güne büyük ilgi görmüştür.
PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama