Hannah Mucizeler Diyarı’nda PDF oku indir

08.02.2024
74
Hannah Mucizeler Diyarı’nda PDF oku indir

Hannah Mucizeler Diyarı’nda PDF oku indir, PDF kitap depomuzda, Rabia Öztürk tarafından kaleme alınan Hannah Mucizeler Diyarı’nda isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 9786057214751 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatında basılan ayrıca  TÜRKÇE sayfadan oluşan Hannah Mucizeler Diyarı’nda kitabı 80 olarak yayınlanmıştır.  Hannah Mucizeler Diyarı’nda kitabını 19.01.2024 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Hannah Mucizeler Diyarı’nda PDF Oku.

Hannah Mucizeler Diyarı’nda PDF Oku

Mucizeler Diyarı çok keyifliydi. Çocuklar her adımda yeni bir mucize ile karşılaşıyorlardı. Bitkiler capcanlı, hayvanlar çok hareketli ve telepatik hatta bastıkları toprak bile adeta gidecekleri yolu fısıldarcasına onlara rehberlik ediyordu. Bütün bu duyguları çocuklar kalplerinin tam ortasında hissediyorlardı. İçlerinde nedenini bilmedikleri bir coşku vardı. Bu durum onlara mutluluk ve huzur veriyordu…
 
Hannah ve dostlarıyla tanışmak üzeresiniz. Kalpleriyle konuşan sevgi dolu arkadaşlar, Mucizeler Diyarı’nda yaşamın temel sırlarını keşfediyor. Bu sırları paylaşan her hikâye, yaşamın özel anahtarlarını sunuyor. Bu büyülü dünya çapında, her bir karakter kendi içindeki mucizeyi buluyor. İnsanın iç sesini   dinleyerek, sevecenlikle birbirine destek olan arkadaşlar, yaşamlarına anlam katan değerleri öğreniyorlar.
 
Sesini telepatik yollarla duyuran Rabia Öztürk, bu eserinde sizi, yaşamın sunduğu güzellikleri keşfetmeye ve keyifli bir yaşamın tadını çıkarmaveyavet ediyor. Siz de bu daveti kabul edip yaşamınıza dokunan bu özel eseri keşfedin.
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama