Kalbimin Otopsisi PDF oku indir

08.02.2024
55
Kalbimin Otopsisi PDF oku indir

Kalbimin Otopsisi PDF oku indir, PDF kitap depomuzda, Meral Aydın İpek tarafından kaleme alınan Kalbimin Otopsisi isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 9786254156724 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatında basılan ayrıca  TÜRKÇE sayfadan oluşan Kalbimin Otopsisi kitabı 56 olarak yayınlanmıştır.  Kalbimin Otopsisi kitabını 08.01.2024 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Kalbimin Otopsisi PDF Oku.

Kalbimin Otopsisi PDF Oku

Şair, olan, olmayan, olamayan şeylerin hesaplaşmasını neticelendirmak, yaşamında bir yere oturtmak, belki de bazı sayfaları kapatmak istenciyle “şiir” adı verilen mahkemenin kapısını çalar. Bu mahkemede hakim kim, savcı kim, avukat kim, tanık kim, sanık kim?
Buradan çıkacak sonuç kimin lehine kimin aleyhine olacak?
Daha önce çerçevesini çizdiğim, bir çok bağlamda tanımladığım “TÜRKİYE ŞİİR BEN” inde şair hemen-hemen tüm mahkemelerde “haklı” çıkar. “Olumsuzluk” hep “öteki” dir! Yazılan şiir kendini temize çekme aracına dönmüştür. Şiirin anayasası ayaklar altına alınmıştır.
Meral Aydın İpek ‘in bu kitabında yer yer, “ben” le “öteki” arasında adil davranma istencini hissettiren şiirlere denk geldim. Belki de yanılıyorumdur ama bu kitap “TÜRKİYE ŞİİR BEN”inin sınırlarını ihlal eden bir kitap.”

Lokman Kurucu

PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama