Judith Malika Liberman «Taş Çorbası PDF Oku»

08.02.2024
65
Judith Malika Liberman «Taş Çorbası PDF Oku»

Judith Malika Liberman Taş Çorbası PDF Oku, PDF kitap depomuzda, Judith Malika Liberman Taş Çorbası tarafından kaleme alınan Judith Malika Liberman Taş Çorbası isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık.

Judith Malika Liberman Taş Çorbası PDF Oku

Judith Malika Liberman «Taş Çorbası» pdf indirYazar(lar) Judith Malika Liberman
Kategori(ler) Çocuk
Yıl 2021
Sayfa 40

Taş Çorbası kitabı için yayına giren açıklama ve basıl bülteni

Bahçelerinden bereket taşan bir köy vardı. Lakin bu köyde her evin etrafı kalın duvarlarla çevriliydi, kimse paylaşmayı bilmezdi. Derken köye bir gezgin geldi. Cebinden bir taş çıkardı, meydanda ateş yaktı, başladı çorbasını pişirmeye. Köylüler ağır ağır toplandılar kazanın başına, lezzet kattılar çorbaya…

Judith Malika Liberman “Şarkılı Masallar” serisinde geleneksel masalları yeniden yorumluyor. Çok bi hayli beğeni alan Önce Hayal’in ardından Taş Çorbası’nı da Liberman’ın anlatımı ve şarkıları ile YouTube ve SoundCloud platformlarından dinleyebilir, böylece masal anlatımı hususunda rehberliğinden ilham alabilirsiniz. Bunun için kitabın arka kapağında bulunan karekodu telefon veya tabletinize okutmanız yeterli.
Zeynep Özatalay’ın fotoğrafları ise kitaba eşsiz bir canlılık ve neşe katıyor.


Judith Malika Liberman Taş Çorbası kitabını PDFdeposu.net sitemizden ücretsiz türkçe tam metin PDF|MOBI|EPUB indir yahut online e-kitap pdf oku. E-kitap Android telefon (Android), iPhone, PC (bilgisayar) yahut iPad için uygundur.

Yetişkinler ve çocuklar için geniş bir kitap, roman ve diğer türlerden eser koleksiyonumuz var. Okumaya başlamadan önce, kitabın özetini ve incelemesini ve ayrıca diğer kullanıcıların incelemelerini okumanızı öneririz. Alıntılar, ek açıklamayı tamamlayarak kitabın ne ile ilgili olduğunu daha iyi anlamanıza yol gösterecektır. Özet ve bir araya getirdiğimız kitap ile ilgili ne düşündüğünüzü yorumlarda bizimle paylaşın!

Judith Malika Liberman Taş Çorbası ücretsiz PDF E-kitap indir

PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama