02:02 Ayçiçeği Karnavalı (Ciltli) PDF oku indir

13.02.2024
59
02:02 Ayçiçeği Karnavalı (Ciltli) PDF oku indir

02:02 Ayçiçeği Karnavalı (Ciltli) PDF oku indir, PDF kitap depomuzda, N. G. Kabal tarafından kaleme alınan 02:02 Ayçiçeği Karnavalı (Ciltli) isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 9786254486654 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatında basılan ayrıca  TÜRKÇE sayfadan oluşan 02:02 Ayçiçeği Karnavalı (Ciltli) kitabı 424 olarak yayınlanmıştır.  02:02 Ayçiçeği Karnavalı (Ciltli) kitabını 15.11.2021 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. 02:02 Ayçiçeği Karnavalı (Ciltli) PDF Oku.

02:02 Ayçiçeği Karnavalı (Ciltli) PDF Oku

“Güvenli kozamdan çıkmıştım, kanatlarım arkamda büyüyordu ve uçmaya hazır olduğumu biliyordum.”
 
Dış görünüşleri birebir benzese de hayatları ve hayalleri
bir o kadar farklıydı. Dolunay seneler sonra ayrı düğtüğü ikiz kardeşini bulmuş ve ufak bir aksilikle kendini onun hiç bilmediği yaşamının ortasına savurmuştu.
 
Lüks ve konfor içinde büyüyen Dolunay’ın tek istediği kardeşi ile ilgili bilgi sahibi olmaktı. Lakin ahşap bir evde kimsesiz çocuklarla birlikte yaşadığını öğrendiği Çiçek’in yaşamı tahmin ettiğinden daha zordu ve sakladıkları
bununla sınırlı değildi.
 
Dolunay kardeşinin sırlarını keşfederken oynadığı oyun tanık olduğu fedakarlık, dostluk ve kalbini ilk kez bu kadar bi hayli hızlı attıran duygularla onun için bir karnavala dönüşür.
 
Kaçtığı yaşamına dönüp bu oyuna bir son mu verecekti yoksa ayçiçeği gibi yüzünü güneşe dönebilecek miydi?
PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama