2024 Ezberbozan KPSS Genel Yetenek Genel Kültür Matematik Soru Bankası PDF oku indir

25.02.2024
96
2024 Ezberbozan KPSS Genel Yetenek Genel Kültür Matematik Soru Bankası PDF oku indir

2024 Ezberbozan KPSS Genel Yetenek Genel Kültür Matematik Soru Bankası PDF oku indir, PDF kitap depomuzda, Kolektif tarafından kaleme alınan 2024 Ezberbozan KPSS Genel Yetenek Genel Kültür Matematik Soru Bankası isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 9786256890473 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatında basılan ayrıca  TÜRKÇE sayfadan oluşan 2024 Ezberbozan KPSS Genel Yetenek Genel Kültür Matematik Soru Bankası kitabı 480 olarak yayınlanmıştır.  2024 Ezberbozan KPSS Genel Yetenek Genel Kültür Matematik Soru Bankası kitabını 03.08.2023 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. 2024 Ezberbozan KPSS Genel Yetenek Genel Kültür Matematik Soru Bankası PDF Oku.

2024 Ezberbozan KPSS Genel Yetenek Genel Kültür Matematik Soru Bankası PDF Oku

Hibrit kitaplarda kullanıcılar;

. Kitabın dijital formatına ulaşım sağlayabilir.
. Testleri çözebilir.
. Video çözümleri izleyebilir.
Hibrit kitapta bulunan tüm sorular, uzman eğitmen kadrosu tarafından sıra sıra etiketlendirilmiştir. Yapay zekâ arti ile bu etiketler devamlı olarak haberleşmektedir ve hangi materyalin hangi öğrenme faaliyetinin temel yapıtaşı içinde yer alması gerektiği tespit edilmektedir.

Kullanıcılar testleri “Hibrit Kitap” üzerinden çözerek öğrenme durumlarını takip edebilmektedir.
Bunun yanı sıra Soru Robotu’nda bulunan 2.700+ soru içinden kendinize testler oluşturabilir ve öğrenmenizi destekleyebilirsiniz.

Hibrit kitaba ulaşım 2024 sınav tarihinde sona erecektir.

Bu kitap Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) Genel Yetenek Testinde mühim bir yer tutan “Matematik ve Geometri” kapsamı içindeki 30 soruyu etkili bir biçimde çözebilmeniz maksadıyla hazırlanmıştır. Kitabımız, her soru için anlaşılır bir dilde hazırlanmış çözümlü anlatım ve açıklamalar içermektedir. Çalışmalarınız boyunca QR kod ile erişebileceğiniz video çözümlerinden yararlanmanız, konulara dair detaylarınızi pekiştirmenizi ve konuları tüm ayrıntı kısmı ile öğrenmiş olmanızı sağlayacaktır. Soruların çeşitliliği tercih edilirken en fazla zorlandığınız soru tipleri, ÖSYM’nin şuana dek bir araya getirdiği sınavlarda çıkmış ve bundan sonra hazırlayacağı sınavlarda da çıkabilecek soru tipleri referans alınmış ayrıca konuyu pekiştirmenize yol gösterecek düzeyde aşağı yukarı tüm soru tiplerine değinilmiştir. Sizlere yararlı olmasını dileriz.

Soru Sayısı : 1962 Soru
Test Sayısı: 114 Test

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama