2137 Kayboluş PDF oku indir

13.03.2024
48
2137 Kayboluş PDF oku indir

2137 Kayboluş PDF oku indir, PDF kitap depomuzda, Gürkan Tekin tarafından kaleme alınan 2137 Kayboluş isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 9786052198681 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatında basılan ayrıca  TÜRKÇE sayfadan oluşan 2137 Kayboluş kitabı 256 olarak yayınlanmıştır.  2137 Kayboluş kitabını 05.09.2020 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. 2137 Kayboluş PDF Oku.

2137 Kayboluş PDF Oku

Kendini sistemin kusursuzluğuna inandırmıştı bir kere. Daha doğrusu bu onlara dayatılan bir öğretiydi.  Bunun yanı sıra böyle düşünmek onu mutlu ediyordu. Duymak istediklerini duyuyor ve inanmak istediklerine inanıyordu.
Lakin bu durum, eski bireylerin yasaklı kitaplarıyla tanışıncaya kadar sürecekti. Karşılaştığı çelişkiler onu sistemi sorgulamaya zorluyordu. Zamanla biriktirdiği şüpheler onu harekete geçirmeye mecbur kılacaktı.
Bir direniş sembolü olmayı ise hiç hayal etmemişti. Sadece gerçeklerin peşinden koşmak istiyordu. Bunun bunun yanında bütün yükü kendi omuzlarında taşımaya razıydı. Bilmediği şeyse bu yükün ne kadar ağır olabileceğiydi…
 
 
“Dağınık olan sistem değil, sistemin çarkları haline dönüşmeye meyilli olan insan aklı!”
 
“Alisa, ona izin vermezsen sonunda benim gibi bir adama dönüşecek. Aranızda bir ruh gibi gezen, yüzü gülmeyen ve kimseyle iki kelam konuşmayan… Eğer ona destek olmaz ve düşüncesinden vazgeçirirsen, her doğan gün başarmanın ucundan döndüğü şeyleri hayal ederken ölecek. Ama ona destek olursan, ya hepimizi daha güzel bir geleceğe taşıyacak veya en azından bunu denerken bir defa ölecek. Kararını bunu düşünerek ver…”
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama