«3391 Kilometre Beyza Alkoç PDF Oku»

01.02.2024
262
«3391 Kilometre Beyza Alkoç PDF Oku»

3391 Kilometre Beyza Alkoç PDF Oku, PDF kitap depomuzda, 3391 Kilometre Beyza Alkoç tarafından kaleme alınan 3391 Kilometre Beyza Alkoç isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık.

3391 Kilometre Beyza Alkoç PDF Oku

«3391 Kilometre» Beyza AlkoçYazar(lar) Beyza Alkoç
Kategori(ler) Aşk
Yıl 2023
Sayfa

Oku

3391 Kilometre Beyza Alkoç için özet (Açıklama)

“3391 Kilometre”, Beyza Alkoç’un kaleme aldığı, okuyucusunu aşkın ve mesafenin sınırlarını zorlamaveyavet eden bir eser. Bu kitap, birbirlerini hiç görmemiş, hiç dokunmamış, hatta aynı sokakta bile yürümemiş iki insanın öyküsünü anlatıyor. Bu ikili, aralarındaki uzaklığa rağmen, aşkın kilometrelerce, denizlerce, şehirlerce uzakta olamayacağını bizlere gösteriyor.

“O gün, bana ‘Sinemaya gidelim mi?’ diye sordu. 3391 kilometre öteden…” Bu cümleler, kitabın ana temasını belirliyor. İmkansız gibi görünen bir aşk, farklı şehirlerde, farklı adalarda, farklı denizlerin ardında yaşayan iki kişi arasında filizleniyor.

Kitabın adı, bu aşkın kilometrelerce uzakta olduğunu simgeliyor: “3391 Kilometre”. Lakin aşk, kilometrelerce uzağa seyahat etmeye, denizler ve adaları aşmaya hazır. Çünkü “Seni görmem için yanımda olmana gerek yok. Ben seni gözlerim kapalıyken de görebiliyorum…”

Bu 472 sayfalık kitap, 2018 senesinde yayınlandı ve sitemizden PDF, epub ve e-kitap formatında indirilebilir.

Beyza Alkoç’un “3391 Kilometre” isimli kitabı, aşkın sınırlarını zorlamak için sizi bekliyor. Bu özel hikayeyi keşfetmek için daha fazla beklemeyin. Beyza Alkoç’un bu eserini indirin ve bu imkansız gibi görünen aşk öyküsünün parçası olun. Mesafeler aşkın önünde engel olabilir mi? Bu sorunun cevabını düşünüyor musunuz? O zaman “3391 Kilometre”yi okuyun ve bu mesafe hikayesine kendinizi bırakın.


Kütüphanemizde 3391 Kilometre kitabını ücretsiz olarak kayıt olmadan okuyabilir yahut Portekizce olarak sunulan epub, mobi, pdf gibi formatlardan uygun formatta sms (sms) indirebilirsiniz. e-kitap , Android telefon (Android), iPhone, PC (bilgisayar) yahut iPad için uygundur.

Yetişkinler ve çocuklar için geniş bir kitap, roman ve diğer türlerden eser koleksiyonumuz var. Okumaya başlamadan önce, kitabın özetini ve incelemesini ve ayrıca diğer kullanıcıların incelemelerini okumanızı öneririz. Alıntılar, ek açıklamayı tamamlayarak kitabın ne ile ilgili olduğunu daha iyi anlamanıza yol gösterecektır. Özet ve bir araya getirdiğimız kitap ile ilgili ne düşündüğünüzü yorumlarda bizimle paylaşın!

3391 Kilometre Beyza Alkoç PDF E kitap indir

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama