Nehir – İs Serisi 2 (Ciltli) PDF oku indir

23.02.2024
97
Nehir – İs Serisi 2 (Ciltli) PDF oku indir

Nehir – İs Serisi 2 (Ciltli) PDF oku indir, PDF kitap depomuzda, Binnur Şafak Nigiz tarafından kaleme alınan Nehir – İs Serisi 2 (Ciltli) isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. Gizem Ulaş dilinde ve 544 ebatında basılan ayrıca  04.07.2022 sayfadan oluşan Nehir – İs Serisi 2 (Ciltli) kitabı 9786258099218 olarak yayınlanmıştır.  Nehir – İs Serisi 2 (Ciltli) kitabını Şefika Aydın numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Nehir – İs Serisi 2 (Ciltli) PDF Oku.

Nehir – İs Serisi 2 (Ciltli) PDF Oku

İs, oynadığı piyesteki kendini bir türlü göstermeyen
Mantus kişiliğinin kim olduğunu merak etmektedir. Mantus’un yakında zamanda oyuna katılacağını öğrenen İs, Mantus’u beklerken yaşayacaklarından bihaberdir.
Sırların ağır ağır açığa çıkmaya başlaması ve yeni bireylerin yaşamına ayak basmasıyla birlikte İs artık çok değişik bir insana dönüştüğünü fark eder. Korhan’ın ondan sakladığı büyük bir şey mevcuttur, fakat bu nedir?
Şüphenin, güven denizine dökülmesiyle suyun rengini bulandırması üzerine, İs kendini bir çıkmazda bulacaktır. Aşk ise tüm bu bulanıklığa rağmen onun için hâlâ en berrak olandır.
Serinin ikinci kitabında, düğümler çözülmeye, yalanların gölgesi silinmeye başlıyor.
PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama