Kelebekli Papatya Pastanesi PDF oku indir

23.02.2024
57
Kelebekli Papatya Pastanesi PDF oku indir

Kelebekli Papatya Pastanesi PDF oku indir, PDF kitap depomuzda, Hümeyra Besire tarafından kaleme alınan Kelebekli Papatya Pastanesi isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 9786258147933 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatında basılan ayrıca  TÜRKÇE sayfadan oluşan Kelebekli Papatya Pastanesi kitabı 64 olarak yayınlanmıştır.  Kelebekli Papatya Pastanesi kitabını 14.12.2023 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Kelebekli Papatya Pastanesi PDF Oku.

Kelebekli Papatya Pastanesi PDF Oku

Hayatınızın en mühim kararını vermek için ne kadar cesaretiniz var? Peki ya hayallerinizi gerçekleştirmek için?
Kişisel gelişim kitaplarıyla tanınan bir yazar olan Hümeyra Besire, bu sefer okurlarını, kısa ama etkili bir hikaye ile,  ‘Kelebekli Papatya Pastanesi’ ile selamlıyor. 
Alya, varlıklı ve saygın bir ailenin kızıdır. Seçkin okullarda eğitim görüp göz alıcı bir kariyerin zirvesindeyken yaşadığı bir aydınlanma neticesinde yaşamını değiştirmeye karar verir. Hayallerini ve sevdiği şeyleri yapmak için her şeyi arkasında bırakır ve Kelebekli Papatya Pastanesi isminde özel tarifleriyle ünlü butik bir pastane açar.
Pastanesi, Alya’nın hem mutluluğunun hem de sırlarının kaynağıdır. Burada kelebeklerle konuşur, papatyalarla dilek tutar ve pastalarla bireylerin hayatlarına dokunur. Lakin pastanesinin bir de gizli müşterisi mevcuttur. Yakışıklı bir adam, her gün özel pasta siparişleri vermek için pastaneye gelir. Alya, bu adamın kim olduğunu ve ne istediğini merak ederken, aralarında tatlı bir yakınlaşma başlar.
Kelebekli Papatya Pastanesi, yaşamın anlamını arayan, aşka inanan ve pastalara bayılan herkesin keyifle okuyacağı bir kitap. Yazar Hümeyra Besire, bu kitapta okurlarına hem lezzetli hem de ilham verici bir hikâye sunuyor.
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama