Derin Uyku PDF oku indir

23.02.2024
59
Derin Uyku PDF oku indir

Derin Uyku PDF oku indir, PDF kitap depomuzda, Mustafa Fırat tarafından kaleme alınan Derin Uyku isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 9786052057834 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatında basılan ayrıca  TÜRKÇE sayfadan oluşan Derin Uyku kitabı 160 olarak yayınlanmıştır.  Derin Uyku kitabını 04.01.2020 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Derin Uyku PDF Oku.

Derin Uyku PDF Oku

Evlilik yıldönümlerinde eşi kaçırılan bir adam… Eşinin yaşamının kurtulması için kendine önerileni yani cinayet işlemeyi göze alabilecek mi ? Yavaş yavaş enteresan bir girdabın içine çekilen çaresiz bir adam. Kendisine bu karanlığın içinden kurtara bilecek mi ?
 Bir otel odasında hafızasını kaybetmiş bir halde uyanan bir kadın. Yan odada kanlar içinde ölmüş bir adam. Kadın başına gelenleri hatırlayabilecek mi ? Hiçliğin ve yalnızlığın ortasında çırpındıkça daha da derinleri mi batacak? Bir çıkar yol arayışı, onu kentin karanlık ve tehlikeli sokaklarında hangi maceralara sürükleyecek?
 
 Mustafa Fırat, psikolojik gerilim tarzındaki bu romanında okuyucularını iki insanın karanlık hikâyesinde dolaştırırken, finalde bu iki yaşamı ustaca bir araya getirip, keyifle ve soluk soluğa okuyacağınız bir esere imza atıyor.
PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama