Mbappé / Sahanın Yıldızları PDF oku indir

25.02.2024
54
Mbappé / Sahanın Yıldızları PDF oku indir

Mbappé / Sahanın Yıldızları PDF oku indir, PDF kitap depomuzda, Harry Coninx tarafından kaleme alınan Mbappé / Sahanın Yıldızları isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 08.03.2023 dilinde ve Karton Kapak ebatında basılan ayrıca  9786258364798 sayfadan oluşan Mbappé / Sahanın Yıldızları kitabı TÜRKÇE olarak yayınlanmıştır.  Mbappé / Sahanın Yıldızları kitabını Simge Aydın numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Mbappé / Sahanın Yıldızları PDF Oku.

Mbappé / Sahanın Yıldızları PDF Oku

FUTBOLCU KARTI, POSTER VE STICKER HEDİYELİ!
 
2023 yılı güncel bilgileriyle!
 
Paris’in futbolla bütünleşen mahallesi Bondy’de gözlerini açmıştı Kylian. Daha küçücük bir çocukken bile en büyük hayali Dünya Kupası’nı kazanmaktı ve bu hayalini gerçekleştirdiğinde halen on dokuzunda bile değildi.
O andan ibu yana tüm dünya ‘Kylian Mbappé’ adını öğrenecek ve bir daha da unutmayacaktı.
 
Öyle bir futbol tutkusu vardı ki içinde; topu ayağına aldığı anda her şeyi unutur, dünyaya gelme amacı gol atmakmışçasına kaleye doğru koşardı. Uzun seneler sürecek kariyerinin halen başında olmasına rağmen daha şimdiden Messi, Neymar gibi yıldızlarla aynı takımda top koşturuyor.
 
Genç yaşında bir efsane hâline gelen, attığı gollerle takımını şampiyonluğa taşıyan, milyonlarca çocuğun idolü olan Mbappé’nin nasıl yıldız bir golcüye dönüştüğünün hikâyesi sizi futbol dolu bir dünyaveyavet ediyor!
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama