Expelliarmus Kerem Aktürkoğlu PDF oku indir

26.02.2024
94
Expelliarmus Kerem Aktürkoğlu PDF oku indir

Expelliarmus Kerem Aktürkoğlu PDF oku indir, PDF kitap depomuzda, Ada Gökce tarafından kaleme alınan Expelliarmus Kerem Aktürkoğlu isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 9786254255014 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatında basılan ayrıca  TÜRKÇE sayfadan oluşan Expelliarmus Kerem Aktürkoğlu kitabı 144 olarak yayınlanmıştır.  Expelliarmus Kerem Aktürkoğlu kitabını 22.02.2024 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Expelliarmus Kerem Aktürkoğlu PDF Oku.

Expelliarmus Kerem Aktürkoğlu PDF Oku

Futbol sahaları, hayallerin gerçeğe dönüştüğü, kahramanların dünyaya geldiğu, zaferlerin ve hüsranların iç içe geçtiği büyülü bir dünya. İşte bu renkli ve heyecan dolu dünyanın içinde, genç bir yıldızın hikâyesi başlar: Kerem Aktürkoğlu. Bu kitap, Kerem’in futbol sahalarında başlayan yolculuğunu, zorluklarla dolu ama bir o kadar da ilham verici hikâyesini anlatıyor.
Kerem, futbolu yalnızca bir oyun olarak görmeyen, onu bir tutku, bir yaşam şekili olarak benimseyen genç bir yetenek. Bu sayfalarda, onun futbol dünyasına adım attığı ilk günden ibu yana yaşadığı yükselişleri, karşı karşıya geldiğı zorlukları, sahadaki her mücadeleyi ve yaşamın getirdiği dersleri bulacaksınız. Kerem’in hikâyesi, yalnızca futbol ile ilgili değil; azim, kararlılık ve hayallerin peşinden koşmanın önemi ile ilgili.
PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama