İşte Goya PDF oku indir

06.03.2024
48
İşte Goya PDF oku indir

İşte Goya PDF oku indir, PDF kitap depomuzda, Wendy Bird tarafından kaleme alınan İşte Goya isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 05.03.2024 dilinde ve Ciltli ebatında basılan ayrıca  9786051920221 sayfadan oluşan İşte Goya kitabı TÜRKÇE olarak yayınlanmıştır.  İşte Goya kitabını Deniz Öztok numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. İşte Goya PDF Oku.

İşte Goya PDF Oku

Bacon, Caravaggio, Cézanne, Dalí, Gaudi, Gauguin, Goya, Kandinsky, Leonardo da Vinci, Magritte, Matisse, Monet, Pollock, Rembrandt, Van Gogh, Warhol, Frank Lloyd Wright. Farklı ülkelerden, farklı akımlardan, sanat dünyasında iz bırakmışon yedi sanatçı. Ödüllü çizerlerin kitaplara özel çizdikleri illüstrasyonlarla 
her biri kendi başına da bir sanat eseri adayı olan on yedi kitap. hep kitap “İşte” dizisiyle sanatseverleri keyifli bir yolculuğa çıkarıyor. Dizinin bu ayki kitapları, İşte Caravaggio, İşte Goya ve İşte Magritte.

Geleneksel sanatın sona erişinin müjdecisi, modern sanatın babası… Geçmişile günümüz arasında sanatsal bir bağ. “Sanat için sanatçı”, sesini duyamadığı dünyanın karmaşasını fotoğrafları ile tarihe not düşmüş, kişisel ifadenin ve bağımsız ruhun gerçek devriminin sinyallerini vermişbir deha… Napoléon’un postalları tarafından ezilen, gerici hükümetlerin ardı sıra geldiği, çok bi hayli hızlı ve değişken bir çağda herkesin baktığı ama kimsenin tam anlamıyla görmediği bir şeye, insana tanıklık etmişbir ressam: İşte 
Goya. 

Yıllardır Goya üzerine çalışma yapan Wendy Bird’ün bilgi birikimi ve “It’s Nice That” tarafından 2011’in en gelecek vaat eden mezunu seçilen Sarah Maycock’un bu kitaba özel illüstrasyonları birleşiyor, sanatın kalbine harika bir define yolculuğu yapabilmeniz için Goya’nın sessiz dünyasının bir haritasını yaratıyor.

PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama