Sayıların Nedenselliğini Bilmek ‘Numeroloji’ PDF oku indir

06.03.2024
79
Sayıların Nedenselliğini Bilmek ‘Numeroloji’ PDF oku indir

Sayıların Nedenselliğini Bilmek ‘Numeroloji’ PDF oku indir, PDF kitap depomuzda, tarafından kaleme alınan Sayıların Nedenselliğini Bilmek ‘Numeroloji’ isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 05.03.2024 dilinde ve Karton Kapak ebatında basılan ayrıca  9786259972961 sayfadan oluşan Sayıların Nedenselliğini Bilmek ‘Numeroloji’ kitabı TÜRKÇE olarak yayınlanmıştır.  Sayıların Nedenselliğini Bilmek ‘Numeroloji’ kitabını Fatima Özcan numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Sayıların Nedenselliğini Bilmek ‘Numeroloji’ PDF Oku.

Sayıların Nedenselliğini Bilmek ‘Numeroloji’ PDF Oku

Dinamik bir güneş sistemindeki doğal serilerin her sayısı, içinde yaşadığımız güneş sisteminin gezegenlerinin enerjileri ve elementlerin işlevleriyle ilişkilidir. Yaşam yolu numaranız, olabileceken göz önünde bulundurulması gereken en etkili numerlojik özelliktir. Bu sayı dığum tarihinize göre belirlenir ve şu anda kim olduğunuzu gösterir. Mevcut ve muhtelemen yaşamınız boyunca aktif ve etkili bulunacağına dair özellikleri gösterir.
 
Evrende her şey özel bir frekansla titrer. Bu frekans bireyseldir. Bu titraşimi başlatmak, evrensel hadiseleri anlamamıza yardımcı olmaktadır. Bu sayı bunun yanı sıra belli bir titreşim ve enerjidir. Rakamlar insan davranışını anlamanın anahtarıdır, daha derin kişilik katmanlarına ulaşmaya yardımcı olmaktadırlar.
 
Sayılar sembolizmi, bireyin bireyselliğini, kabiliyetlerini, davranışlarını, gizli gereksinimlerini belirlemeye yardımcı olmaktadır. Numeroloji ile tespit edilen sayıların bir çok şey için hesaplanabilir.İnsanlar için en mühimsi ruhu, kaderi ve ismin içinde ki sayılardır. T üm sayılar ya iyi veya kötü, her insanın iyi ve kötü nitelikleri mevcuttur. Numeroloji, sayılar, bir birinin kişiliği geçmişi ve geleceği arasındaki ezoterik ve mistik ilişkiyi ifade eden felsefedir.
PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama