İngiliz Tiyatrosu Rehberliği PDF oku indir

06.03.2024
49
İngiliz Tiyatrosu Rehberliği PDF oku indir

İngiliz Tiyatrosu Rehberliği PDF oku indir, PDF kitap depomuzda, Lia Ghilkardi tarafından kaleme alınan İngiliz Tiyatrosu Rehberliği isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. Samed Zıngıl dilinde ve 296 ebatında basılan ayrıca  05.03.2024 sayfadan oluşan İngiliz Tiyatrosu Rehberliği kitabı 9786256794061 olarak yayınlanmıştır.  İngiliz Tiyatrosu Rehberliği kitabını Mesut Günenç numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. İngiliz Tiyatrosu Rehberliği PDF Oku.

İngiliz Tiyatrosu Rehberliği PDF Oku

Günümüzde, İngiliz tiyatrosu büyük bir canlılık yaşamaktadır. Londra’nın batı yakasındaki şehrin ana tiyatro merkezi, ekonomik bir güç haline gelmiştir. Lakin her şey nasıl başladı ve buralara kadar nasıl gelindi?
Bunu öğrenmek istiyorsanız bu kitapta, ülkede tek bir tiyatronun bile olmadığı dört yüz yıl öncesine bir ‘zaman yolculuğu’ yapılmakta.
İngiliz Tiyatrosunun hikâyesi, kentsel bir ortamda, kamusal alanlarda ve geniş seyirciler önünde oynanan yeni seküler oyunların ortaya çıkışıyla başlar.
İki İngiliz yazar, Aleks Sierz ile Lia Ghilardi, Kraliçe I. Elizabeth’in taç giyme merasiminden başlayarak, Londra’nın kötü şöhretli Bankside’daki keyifli, kural tanımayan kökenlerinden Britanya festivaline ve Kraliçe II. Elizabeth’in tahta çıkışına kadar İngiltere’nin bu çok enteresan tiyatro tarihinin izini sürüyor. Heyecan verici ve kapsamlı araştırmalara dayanan
Zaman Yolcusunun İngiliz Tiyatrosu Rehberliği,
Shakespeare’den Terence Rattigan’a, Oscar Wilde’dan ve George Bernard Shaw’a kadar tüm olağanüstü isimleri ve birçoğu bugün yeniden sahnelenen klasik oyunları kapsayan bu zengin ve yaşayan tiyatro mirasını keşfediyor.
PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama