Sana Söyleyemediğim PDF oku indir

11.03.2024
54
Sana Söyleyemediğim PDF oku indir

Sana Söyleyemediğim PDF oku indir, PDF kitap depomuzda, Soner Can tarafından kaleme alınan Sana Söyleyemediğim isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 9786257902403 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatında basılan ayrıca  TÜRKÇE sayfadan oluşan Sana Söyleyemediğim kitabı 60 olarak yayınlanmıştır.  Sana Söyleyemediğim kitabını 06.05.2020 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Sana Söyleyemediğim PDF Oku.

Sana Söyleyemediğim PDF Oku

“Bir resim yap bana.

Mavisi gök mavisi olsun, sarısı ekin tarlası.

Beyazı bir okyanus köpüğünden al, siyahı bir çocuğun gözlerinden. İsteyen istediği renkten elbise giyebilsin. Tüm üniformaları karala. Mesela; bir karafatmanın kabuğu tozpembe olsun antenleri sarı, yeşil, bordo halkalı… Bir elma ağacı istiyorsa mor çiçek açabilsin… Bir çam ağacı istiyorsa yaprak dökebilsin… Bir kirpi her okuna ayrı bir renk verebilsin eğer istiyorsa.

Bir mektup yaz bana.

Bir cümleden bir başkasına geç. Sözgelimi; okurken atladığımız kitap sayfalarından bahsederken, gülerken ağladığımız masallara geç… Bir zamanlar beslediğin güvercinlerden bahsederken oradan gökyüzüne açıl, en yumuşak buluta tutunarak en çorak ülkelere git ve usulca çisele kurumuş dere yataklarına. Bana yazdığın mektupta nokta koyma hiçbir cümlenin sonuna. Ve tutabildiğin kadar uzun tut mektubu. İhtiyacım var buna…”

PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama