Kane / Sahanın Yıldızları PDF oku indir

12.03.2024
49
Kane / Sahanın Yıldızları PDF oku indir

Kane / Sahanın Yıldızları PDF oku indir, PDF kitap depomuzda, Harry Coninx tarafından kaleme alınan Kane / Sahanın Yıldızları isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 22.11.2023 dilinde ve Karton Kapak ebatında basılan ayrıca  9786258364880 sayfadan oluşan Kane / Sahanın Yıldızları kitabı TÜRKÇE olarak yayınlanmıştır.  Kane / Sahanın Yıldızları kitabını Aslıhan Kuzucan numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Kane / Sahanın Yıldızları PDF Oku.

Kane / Sahanın Yıldızları PDF Oku

BÜYÜK POSTER, FUTBOLCU KARTI VE STICKER HEDİYELİ!
2023 yılı güncel bilgileri ve istatistikleriyle!
Futbol, çocukluğundan beri yaşamının hep merkezindeydi; çok çalıştı ve çok mücadele etti.
Ama asla bu yoldan vazgeçmedi. Ne zaman düşse daha kuvvetli bir biçimde ayağa kalktı ve yaşamı boyunca da en iyi bildiği şeyi yapmaya devam etti.
Topla her buluştuğunda tek bir amacı vardı: Gol atmak. Sabahlara kadar yaptığı idmanların, sıkı çalışmasının ve kendisine duyduğu inancın ödülüydü bu goller. Azmi aracılığıyla İngiltere’nin umut vadeden oyuncularından biriyken millî takım kaptanlığına kadar yükseldi.
Futbol dünyasında kendini ispatlamış bir golcü olan Harry Kane, azmin ve disiplinin timsali olarak adını İngiltere futbol tarihine altın harflerle yazdırmakla yetinmeyip şimdiden efsanelerin arasında yerini almayı başardı.
Onun öyküsü sizleri ilham dolu bir yolculuğa davet ediyor.
PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama