Quaresma / Benim Futbol Kahramanım PDF oku indir

12.03.2024
47
Quaresma / Benim Futbol Kahramanım PDF oku indir

Quaresma / Benim Futbol Kahramanım PDF oku indir, PDF kitap depomuzda, Rob Green tarafından kaleme alınan Quaresma / Benim Futbol Kahramanım isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 10.01.2024 dilinde ve 144 ebatında basılan ayrıca  Rıcardo Quaresma – My Football Hero sayfadan oluşan Quaresma / Benim Futbol Kahramanım kitabı 9786256402997 olarak yayınlanmıştır.  Quaresma / Benim Futbol Kahramanım kitabını Hande Balkanoğlu numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Quaresma / Benim Futbol Kahramanım PDF Oku.

Quaresma / Benim Futbol Kahramanım PDF Oku

POSTER, FUTBOLCU KARTI VE AYRAÇ HEDİYELİ!
#20
ÇARŞI’NIN GURURU: RICARDO QUARESMA
Futbol sahalarında “büyüleyici bir yıldız” adıyla yankı bulan efsane! Saha içinde bir sihirbaz, topun peşinden koşan bir rüzgâr gibi Quaresma… Topa her dokunuşunda bize futbolun ne kadar tutkulu bir spor olduğunu ispatlıyor. Futbol akademisindeki ilk senelerında Cristiano Ronaldo’yu yedek bırakması, onun ne denli büyük bir yıldız olduğunu ortaya koyuyor. İmzası hâline gelen “trivela” vuruşu ise Quaresma’nın tekniğini zirveye taşıyan bir melodi, tribünlerde yankılanan bir şarkı gibi…
Quaresma, yalnızca bir futbolcu değil; bunun yanı sıra bir ilham kaynağıdır. Futbol sahalarındaki büyülü performansı ve kişiliği, geleceğin futbol yıldızlarına klavuzluk eden bir ışık gibi parlıyor.
BENİM FUTBOL KAHRAMANIM SERİSİ HEM EBEVEYNLER HEM DE ÇOCUKLARLA BÜYÜK GOLLER ATIYOR!
Benim Futbol Kahramanım serisiyle, dünyaca ünlü futbolcuların büyük zaferlerle dolu başarı hikâyelerini çocuğunuzla birlikte okuyacaksınız. En mühimsi, futbol kahramanının yaşamının derinliklerine dalarken çocuğunuz, okuduğunu anlama becerilerini geliştirecek. Okuma becerisi kazandırmanın en iyi yolu, ona elinden bırakamayacağı kitaplar vermektir.
PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama