Akıl Sermayeye Fark Atar PDF Oku

Akıl Sermayeye Fark Atar PDF Oku

Akıl Sermayeye Fark Atar PDF oku, PDF kitap depomuzda, Ümit Şensoy Günter Faltin tarafından kaleme alınan Akıl Sermayeye Fark Atar isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 9786254340703 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatında basılan ayrıca  TÜRKÇE sayfadan oluşan Akıl Sermayeye Fark Atar kitabı 224 olarak yayınlanmıştır.  Akıl Sermayeye Fark Atar kitabını 01.04.2022 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Akıl Sermayeye Fark Atar PDF Oku.

Akıl Sermayeye Fark Atar PDF Oku

Günter Faltin Berlin ve Chiang Mai’de eğitim veren Girişimcilik Profesörüdür. 1985’te Almanya’da tüketicileri eğitme, şeffaflık ve izlenebilirlik iddiasıyla çay pazarını altüst eden bir girişim olan Teekampagne’i (“çay kampanyası”) kurdu. Şirket bugün dünyanın en büyük Darjeeling çayı ithalatçısıdır. Faltin, Berlin merkezli “Girişimcilik Laboratuvarı”nı açtı ve başarılı startup’lara yardım eden bir iş meleği olarak faaliyet gösterdi. 
Faltin Girişimcilik Vakfı, Almanya’da yeni bir girişim kültürü daha da ilerletmeye çalışıyor. ABD’de Price-Babson Vakfı Faltin’e “girişimcilik dinamiğini akademiye taşıdığı” için ödül verdi. 2009’da Alman Kurucular Ödülünü kazandı, ayrıca Almaya Federal Ekonomi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından “bileşenlerle şirket kurma” düşüncesi için ödüllendirildi. 2010’da girişimcilik hususundaki öncü çalışmaları sebebiyle Almanya devlet başkanının elinden Liyakat Nişanı aldı.
Her şeyden önce insan gurur duyacağı bir şeyler yaratmak ister. Bu her zaman benim iş felsefem olmuştur. İçtenlikle söyleyebilirim ki, ben hiçbir işe sırf para kazanmak için girmedim. Virgin’in kurucusu Richard Branson bu husustaki duygularını şöyle dile getiriyor: “Tek dürtünüz buysa, hiçbir şey yapmayın daha iyi.” Yapacağınız iş sürükleyici olmalı; keyifli ve yaratıcı içgüdülerinizi harekete geçirecek nitelikte olmalı.

Dünyamız hem kendileri hem de başkaları için manalı iş yapmaya olanak sağlayacak, kısacası geçim yolumuzu daha açık ve zengin bir girişimcilik kültürüyle dönüşüme uğratacak insanlar arıyor.
 

PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama