Kötülerin Uyanışı / Dorothy Ölmeli Serisi – 2 PDF Oku

25.03.2024
44
Kötülerin Uyanışı / Dorothy Ölmeli Serisi – 2 PDF Oku

Kötülerin Uyanışı / Dorothy Ölmeli Serisi – 2 PDF oku, PDF kitap depomuzda, Danielle Paige tarafından kaleme alınan Kötülerin Uyanışı / Dorothy Ölmeli Serisi – 2 isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 18.12.2018 dilinde ve 288 ebatında basılan ayrıca  The Wicked Will Rise sayfadan oluşan Kötülerin Uyanışı / Dorothy Ölmeli Serisi – 2 kitabı 9786052995716 olarak yayınlanmıştır.  Kötülerin Uyanışı / Dorothy Ölmeli Serisi – 2 kitabını Tuğçe Kayıtmaz numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Kötülerin Uyanışı / Dorothy Ölmeli Serisi – 2 PDF Oku.

Kötülerin Uyanışı / Dorothy Ölmeli Serisi – 2 PDF Oku

OZ DİYARI’NDA YENİ BİR KANSASLI KIZ VAR VE GÖREVİ:
DOROTHY’Yİ 
BUL,
SARI TUĞLALI YOLU 
YIK,
EVİNİ 
KURTAR.
 
 
BEN AMY GUMM… VE KANSASLI ÖTEKİ KIZ BENİM.
Bir hortum, yaşadığımız karavan parkını altüst edince kendimi Oz Diyarı’nda buldum. Ama kitaplarda yahut filmlerde gördüğümüz Oz gibi değildi. 
Dorothy geri dönmüştü ve artık acımasız bir diktatördü. Glinda’ya İyi Cadı diyebilmek olabilecek değildi. Bir de şu Kötü Cadılar var ya… Devrimci Kötüler Birliği’ne katılmış, beni de aralarına almak istiyorlardı.
Peki hedefim neydi?
DOROTHY’Yİ ÖLDÜRMEK!
Eski Kötü Cadılar size bir şey yapmanızı dile getirdiğinde hayır demek pek olabilecek değildir. Ama suikastçı olmayı beceremedim. Dorothy hâlâ hayatta. Birlik kayboldu. Ve kaçıp kurtulmak için can attığım evim tehlikede olabilir.
Her nasılsa bu kadar garip ve bölünmüş bir diyarda, Birlik’i bulmalı, Oz’un gerçek hükümdarını korumalı, Dorothy ile yardımcılarını alt etmeli… ve aslında burada ne aradığımı çözmeliyim.
İyi ile kötünün arasındaki çizginin kuvvetli bir esintiyle bile yer değiştirebildiği bir yerde kime güvenebilirim? 
VE KİM GERÇEKTEN KÖTÜ?
 
PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama