Aşkın Kaleleri PDF Oku

25.03.2024
53
Aşkın Kaleleri PDF Oku

Aşkın Kaleleri PDF oku, PDF kitap depomuzda, Ahmet Doğru tarafından kaleme alınan Aşkın Kaleleri isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 9786254120008 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatında basılan ayrıca  TÜRKÇE sayfadan oluşan Aşkın Kaleleri kitabı 136 olarak yayınlanmıştır.  Aşkın Kaleleri kitabını 06.04.2021 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Aşkın Kaleleri PDF Oku.

Aşkın Kaleleri PDF Oku

Aşkın Kaleleri’ndeki şiirler, Ahmet Doğru’nun diğer şiirleri gibi, daha çok kapalı anlatım tekniğiyle yazılmış. Kitap, sizi gizemli bir şiir yolculuğuna çağırır. Kitabı açınca şairin şu ilk dörtlüğü ile karşılaşırsınız:
“Işıyan afakın önünde
Açılan kitab-ı kâinat
Kalk neşideler oku güle
Bülbülü kalmayan zamana inat”… Neşideler okumak için çevirirsiniz sayfaları. İlk Kale’de duayı “duha”da, naatı “leyl”de ve gidişata dair bakışı “sükun”da bulursunuz. Ardından Aşkın Kaleleri’nde Gönül Kalesi, Akıl Kalesi ve Kalp Kalesi’ni şiirlerle dolaşırsınız ve Son Kale’ye gelirsiniz “Evvel Zaman İçin Bağlaçlar”ı okumaya. Sonun soğukluğunu bir nebze şiirlerle ısıtmaya, karanlığını ışıtmaya çalışmıştır şair. “Yalnız” bağlacıyla büyük bir yalnızlığa açılan kapıyı, kitabı bitirerek kapatırsınız.
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama