Anne Şefkat ve Merhamet Pınarı PDF Oku

29.03.2024
65
Anne  Şefkat ve Merhamet Pınarı PDF Oku

Anne Şefkat ve Merhamet Pınarı PDF oku, PDF kitap depomuzda, Muammer Yılmaz tarafından kaleme alınan Anne Şefkat ve Merhamet Pınarı isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 9786256005143 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatında basılan ayrıca  TÜRKÇE sayfadan oluşan Anne Şefkat ve Merhamet Pınarı kitabı 86 olarak yayınlanmıştır.  Anne Şefkat ve Merhamet Pınarı kitabını 29.03.2024 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Anne Şefkat ve Merhamet Pınarı PDF Oku.

Anne Şefkat ve Merhamet Pınarı PDF Oku

Kadın, varlığın en mühim halkalarındandır. Kadın yoksa insan da yoktur. Kadın insanlık okulunun ilk hocası ve terbiyecisidir. Hanenin huzuru, güveni, bu cennet yurdun erkekler gibi bekçileridir.
Kadının en büyük özelliği ve güzelliği, onun bir Ana olarak yaratılmasıdır. “Cenneti ayaklarının altında taşıyan” anaların; kafası ilim ile donatıldığı, kalbi iman, iffet ve hayâ duygusu ile süslendiği zaman meleklerden daha yüksek, eşsiz bir varlık haline gelecektir, gelmiştir.
Anne kucağı, sağlık ve mutluluğun en güvenli ocağıdır. Bu Cennet Çiçekleri, dünya yaşamına ilk gözümüzü açtığımızda bizleri bağrına basan, kokumuzu ciğerlerine çeken, ak sütü ile besleyip, kemiklerimizi dolduran, emeği ile karakter ve kişiliğimize şekil veren, başların tacı, dertlerin ilacı, ruhumuzun gıdası, gönüllerin sultanı, sevgi, saygı, şefkat ve merhamet pınarlarıdırlar.
Engin ve mavi gök kubbe altında ne varsa eli ve ayağı hepsinin üzerindedir. Onlar öyle bir kutsal bir varlıktır ki başı semaya değer. Yüce Yaratan ona öyle bir sultanlık vermiştir ki dünya sultanları onun gölgesi altına kalır. Onlar faziletin, sevginin, iffetin, yolumuzu aydınlatan ışığı, güneşidir. Cennete giden bütün yollar onun ayaklarının altından geçer.
 
PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama