Popüler Kültür Ürünü Olarak Karikatürlerdeki Dini Figürlerin Analizi PDF Oku

09.04.2024
42
Popüler Kültür Ürünü Olarak Karikatürlerdeki Dini Figürlerin Analizi PDF Oku

Popüler Kültür Ürünü Olarak Karikatürlerdeki Dini Figürlerin Analizi PDF oku, PDF kitap depomuzda, Kazım Kandemir tarafından kaleme alınan Popüler Kültür Ürünü Olarak Karikatürlerdeki Dini Figürlerin Analizi isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 9786256640634 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatında basılan ayrıca  TÜRKÇE sayfadan oluşan Popüler Kültür Ürünü Olarak Karikatürlerdeki Dini Figürlerin Analizi kitabı 326 olarak yayınlanmıştır.  Popüler Kültür Ürünü Olarak Karikatürlerdeki Dini Figürlerin Analizi kitabını 08.04.2024 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Popüler Kültür Ürünü Olarak Karikatürlerdeki Dini Figürlerin Analizi PDF Oku.

Popüler Kültür Ürünü Olarak Karikatürlerdeki Dini Figürlerin Analizi PDF Oku

Popüler kültür unsurları, kültür endüstrisi vasıtasıyla sermayenin üretim mekanizmasına hizmet eden, belirli algılar oluşturan yahut mevcut algıları pekiştiren bir rol üstlenmektedir. Bu bağlamda karikatür bu algıların barındıracağı ideolojik bagajların vasıfları yönünden diğer popüler kültür unsurlarına göre belli başlı ayrıcalıklı özelliklere sahiptir. Dolayısıyla bu çalışma yönünden dini figürlerin, popüler kültür ürünü olarak karikatürlerdeki yansıtılış şekli ve taşıdığı örtük işlevler irdelenmeye değer bulunmuştur.   
Çalışmanın araştırma evresinde popüler kültür, karikatür ve din olgusunu merkeze alan tez ve makale çalışmalarının yapıldığı tespit edilmiştir. Bu çalışma ise popüler kültür ürünü olarak karikatürlerdeki dini figürleri sosyolojik bakış açısıyla görsel analize tabi tutacak ve deskriptif bir çerçeve ortaya koymaya çalışacaktır. Çalışma, giriş, değerlendirme ve sonuç dâhil yedi bölümden buluşmaktedir.  
PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama