Mutfakta Bir Dilim Farkındalık PDF Oku

Mutfakta Bir Dilim Farkındalık PDF Oku

Mutfakta Bir Dilim Farkındalık PDF oku, PDF kitap depomuzda, Isabelle Filliozat tarafından kaleme alınan Mutfakta Bir Dilim Farkındalık isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 12.01.2022 dilinde ve Karton Kapak ebatında basılan ayrıca  9786254102530 sayfadan oluşan Mutfakta Bir Dilim Farkındalık kitabı TÜRKÇE olarak yayınlanmıştır.  Mutfakta Bir Dilim Farkındalık kitabını Hale Ağaçayak numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Mutfakta Bir Dilim Farkındalık PDF Oku.

Mutfakta Bir Dilim Farkındalık PDF Oku

Yemek hazırlama süreci, içsel bir yolculuğa dönüşebilir!
 
Zamanın epey kısıtlı olduğu şimdilerde, masalarımızı istila etmiş hazır ve bi hayli hızlı tüketilebilen yiyecekler revaçtayken, Isabelle Filliozat ucu bucağı görünmeyen mutfak alanına el atıyor. Bir kadın, bir anne ve bir psikoterapist gözüyle Filliozat biz okurlara yiyeceklerin dönüşüme uğradığı bu yerin, bunun yanı sıra öz gelişimin de mekânı olabileceğini gösteriyor. 
 
Mutfak; 
• Duyguların, ziyafetlerin, yakınlığın, geleneklerin ve inançların paylaşıldığı,
• Tariflerin, püf noktalarının ve sırların açık edildiği,
• Nefes egzersizlerinin, meditasyonun ve öz güvenin geliştirilebildiği yere verilen addır. 
 
Sayfalar boyunca okuyucular, “Yemek yapmayı neden sevmiyorum?”, “Ne yiyeceğim?”, “Neden alerjim durduk yere nüksediyor?” ve “Benim için en uygun beslenme şekli nedir?” türünden sorulara Filliozat’nın engin bilgi birikimi aracılığıyla yanıt bulacaklar. Bunun yanı sıra mutfağa meraklı olsun olmasın her okur için bu kitapta minik püf noktalarına ve faydalı alıştırmalara da yer veriliyor. Birbirinden lezzetli onlarca tariften bahsetmeye gerek bile yok!
PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama