Sel ve Sonrası PDF Oku

03.05.2024
49
Sel ve Sonrası PDF Oku

Sel ve Sonrası PDF oku, PDF kitap depomuzda, Hüseyin Turan tarafından kaleme alınan Sel ve Sonrası isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 9786257085496 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatında basılan ayrıca  TÜRKÇE sayfadan oluşan Sel ve Sonrası kitabı 384 olarak yayınlanmıştır.  Sel ve Sonrası kitabını 02.07.2022 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Sel ve Sonrası PDF Oku.

Sel ve Sonrası PDF Oku

Bas Pedala: Avrupa – Bisikletli Yaşam Hikayeleri kitabı, Avrupa’da yaşayan ve düzenli olarak bisiklet kullanan birbirinden fazla değişik bireylerle buluşturuyor bizi. İlk bölümde Danimarka’dan Fransa’ya uzanan bir aylık kısa bir bisiklet turuna tanıklık ediyoruz. İkinci bölümde ise yolculuk boyunca tanışılan insanlara ait bisikletli yaşam hikâyeleri bizi bekliyor. Bu yolculuk dışında Hollanda ve Almanya’ya özel olarak gerçekleştirilen ziyaretlerden derlenmiş röportajlar da, çalışmaya ayrı bir renk katıyor.
Türkiye’de 10.000’den fazla okura ücretsiz ulaşmış Bisiklet Turunun Temelleri kitabını dilimize çeviren Sertaç Kasaplar, senelerca saklanacak ve keyifle okunacak olan bir çalışmayı daha tüm bisiklet severlerin beğenisine sunuyor.
 
PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama