Sıfırın Altından Zirveye PDF Oku

Sıfırın Altından Zirveye PDF Oku

Sıfırın Altından Zirveye PDF oku, PDF kitap depomuzda, Şenol Zehir tarafından kaleme alınan Sıfırın Altından Zirveye isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 9786055298074 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatında basılan ayrıca  TÜRKÇE sayfadan oluşan Sıfırın Altından Zirveye kitabı 160 olarak yayınlanmıştır.  Sıfırın Altından Zirveye kitabını 08.04.2021 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Sıfırın Altından Zirveye PDF Oku.

Sıfırın Altından Zirveye PDF Oku

Verdiğim seminerlerde: “Hayatta kimler başarılı olmak istiyor?” diye sorduğumda, salonun yüzde 90’ı elini kaldırır. Çoğu insan başarılı olmak istediğini söyler, kimsenin de başarısız olmak gibi bir ideali ve hedefi yoktur zaten. “Sıfırın Altından Zirveye” her zaman gördüğümüz, yaşadığımız ve bildiğimizi sandığımız temel prensiplere bakış açımızdaki ve uygulama şeklimizdeki ufak değişiklikleri ve ayarlamaları nasıl yapacağımızı anlatıyor.
Bunları uyguladığınızda ortaya çıkacak olan olağanüstü değişimlere siz de şaşıracaksınız.
Kitaptaki bireyler gerçek değildir, ama hikâyeleri ve teknikleri gerçek yaşamın gerçek sonuçlarından esinlenerek oluşturdum. Bu tecrübelerin birçoğunu kendim deneyimledim ve deneyimlemeye de devam ediyorum.
PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama