Evvel Zaman Kayıtları PDF Oku

03.05.2024
49
Evvel Zaman Kayıtları PDF Oku

Evvel Zaman Kayıtları PDF oku, PDF kitap depomuzda, Fatih Mutlu tarafından kaleme alınan Evvel Zaman Kayıtları isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 9786253912949 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatında basılan ayrıca  TÜRKÇE sayfadan oluşan Evvel Zaman Kayıtları kitabı 52 olarak yayınlanmıştır.  Evvel Zaman Kayıtları kitabını 02.05.2024 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Evvel Zaman Kayıtları PDF Oku.

Evvel Zaman Kayıtları PDF Oku

“Fatih Mutlu, okuruna geç kavuşturduğu bu kitapta insanlığın kurduğu büyüklük figürlerini, nesnelerin, rüzgârların, çocukların sesiyle yıkıyor. Gerçeği söylemenin doğal gücü, iktidar sahiplerinden alınıp banklarda oturanlara, çekirdek çitleyenlere dağıtılıyor.
Hipermodern zamanların yapabilirsin komutuna omuz silkeleyen bu dizeler, yapmamanın, yok oluşu kabul etmenin, bedenin bir adım gerisinde ‘arka kapısında’ kalmış ruhun tek başınalığını ve gücünü bize hatırlatması yönünden benzersiz. Bu benzersizlikse kesinlikle diyalektikten uzak, bireysel bir benzersizlik değil.
Şairin dizeleriyle;
‘neden? çünkü pencereden bakarken tutunduğumuz kuram
hesabın ödenmiş olmasından duyulan keyif
keyfin peşin alınmasından çekilen nefes
çünkü beşer de insanın arka kapısıdır’”

Mihrap Aydın

PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama