«Adı Aylin Ayşe Kulin PDF Oku»

30.01.2024
36
«Adı Aylin Ayşe Kulin PDF Oku»

Adı Aylin Ayşe Kulin PDF Oku, PDF kitap depomuzda, Adı Aylin Ayşe Kulin tarafından kaleme alınan Adı Aylin Ayşe Kulin isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık.

Adı Aylin Ayşe Kulin PDF Oku

«Adı Aylin» Ayşe KulinYazar(lar) Ayşe Kulin
Kategori(ler) Biyografi, Roman, Edebiyat
(Uluslararası Kitap Numarası) ISBN 9789752890435
Yıl 2010
Sayfa 398

Adı Aylin Ayşe Kulin için özet (Açıklama)

“Aylin Radomisli Cates, 19 Ocak 1995 Perşembe günü, evinin bahçesinde, o sabah evini temizlemeye gelen hizmetçisi tarafından, kendi arabasının altında ölü bulundu. Üstünde ve çevrede nasıl öldüğüne dair hiçbir iz yoktu. Bir hırsızın saldırısına uğramış değildi. Bir katille boğuşmamıştı. Elbisesi yırtılmamış, tırnakları kırılmamıştı. Çorapları bile kaçmamıştı. Kaptıkaçtı tipi arabası, parke taşı döşeli dümdüz avluda, aklın alamayacağı bir nedenle kayarak, dört parmak yüksekliğindeki seti atlamış, meyil aşağı inmiş, ön tekerlekleri yolda, arka tekerlekleri duvara takılı durmuştu. Aylin, arabanın altına çaprazlamasına girmiş, sırtüstü yatıyordu. Üstünde abiye bir gri döpiyes, yakasında yarım ay şekilinde bir elmas broş, parmağında tek taş yüzük vardı. Otopsi raporuna göre, iki gün önce, Salı gecesi ölmüştü.”


Kütüphanemizde Adı Aylin kitabını ücretsiz olarak kayıt olmadan okuyabilir yahut Portekizce olarak sunulan epub, mobi, pdf gibi formatlardan uygun formatta sms (sms) indirebilirsiniz. e-kitap , Android telefon (Android), iPhone, PC (bilgisayar) yahut iPad için uygundur.

Yetişkinler ve çocuklar için geniş bir kitap, roman ve diğer türlerden eser koleksiyonumuz var. Okumaya başlamadan önce, kitabın özetini ve incelemesini ve ayrıca diğer kullanıcıların incelemelerini okumanızı öneririz. Alıntılar, ek açıklamayı tamamlayarak kitabın ne ile ilgili olduğunu daha iyi anlamanıza yol gösterecektır. Özet ve bir araya getirdiğimız kitap ile ilgili ne düşündüğünüzü yorumlarda bizimle paylaşın!

Adı Aylin Ayşe Kulin PDF E kitap indir

PDF

PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama